Natuurlijk kan je je wentelen in de luxe van een fenomenaal hotel, maar waarom zou je niet voor een fantastisch cruiseschip opteren? Zeker de Japanse binnenwateren lenen zich er uitstekend toe. Island hoppen gaat als een fluitje van een cent en je pikt veel meer mee van de omgeving. Wil je het neusje van de zalm? Boek dan een plaatsje op de Guntu, dat sinds september vorig jaar voor het ruime sop heeft gekozen.

19 kamers, een gym, een beautysalon, een restaurant met kraakverse sushi en nog veel meer leuks vind je aan boord van dit schip. De naam van het schip verwijst naar een kleine blauwe krab die voor een ware smaakexplosie in de mond zorgt, we geven het je maar even mee.

Aan boord van het schip werd veelvuldig gebruik gemaakt van hout en kamerhoge ramen zorgen ervoor dat je vanuit elke kamer een geweldig zicht hebt op de omgeving. Niet dat je veel tijd op je kamer gaat doorbrengen, maar toch. Vertrekken doe je vanuit het BellaVista Spa & Marina Hotel en tot 3 nachten kan je je wentelen in alle luxe van het schip. Afhankelijk van het seizoen doet het schip verschillende routes aan. De eilanden zelf bereik je met een klein sloepje, wat op zich al een bijzondere ervaring is.

De kostprijs? Reken per kamer op 2.700 dollar per nacht, best pittig dus. Wil je de sfeer opsnuiven? Dat kan op de tweede verdieping van het Imperial Hotel in Tokyo. Daar vind je een heuse galerij.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Hama Rikyu tuin: een oase van rust midden in Tokyo

Maar liefst 250.000 m² groot, verbonden met de zee, duizenden bomen en planten en ...

SuperShe Island: een paradijsje exclusief voor vrouwen

Geen behoefte aan mannen? Zin om je een weekendje (of langer) met de vriendinnen ...

Perfect tijdens de herfst? Belgrado!

Al plannen aan het smeden voor een citytrip in de herfst? Dat begrijpen we ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.