Nadat Pillows Hotels voet aan wal zette in Nederland, is nu ook België aan de beurt. Dit gloednieuwe hotelconcept zwaait met zijn Pillows Grand Hotel Place Rouppe namelijk de deuren open in onze hoofdstad.

Het concept? Je lijkt wel te logeren in een groot woonhuis waar je omringd wordt met alle luxe die je je maar kan inbeelden. Het spreekt dus voor zich dat het hier om een boutique concept gaat. Ingetogen luxe en ambiance vinden elkaar in een warme sfeer. Voor iedereen die geen boodschap heeft aan grote, onpersoonlijke hotels dus.

Rogier Braakman, Managing Director van International Hotel Management Group, verduidelijkt: “We willen onze gasten een waar home away from home-gevoel bezorgen in een charmante en tegelijkertijd luxueuze sfeer middenin het drukke Brussel.” De ambitieuze plannen van de hotelgroep zijn hiermee in ons land verre van gestild. Ook in Gent staat er nog een opening op de agenda.

Pillows Grand Hotel Place Rouppe


Het Pillows Grand Hotel Place Rouppe bevindt zich in een prachtig gerenoveerd neoklassiek gebouw op een historisch plein op een boogscheut van het bruisende Brusselse stadscentrum en heel wat bezienswaardigheden. Het hotel beschikt over 43 unieke kamers en luxesuites. Alle hotelkamers lijken op maat gemaakt en voelen persoonlijk aan, terwijl ze ook stuk voor stuk pure klasse uitstralen met veel licht, luxueus bedlinnen, ultra-comfortabele bedden én stilte. Iets wat in een stadscentrum toch essentieel is.

The Living, Winebar & Lounge, weerspiegelt de filosofie van het Pillows Grand Hotel Place Rouppe tot in de kern. Ontvangst, ontspanning in de lounge en eten en drinken in de Domestic Bar en Kitchen lopen hier naadloos in elkaar over. Hotelgasten kunnen de klok rond genieten van een lekker glaasje wijn, een originele afternoon tea, een snelle lunch of een lokale specialiteit. Count us in!

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

10 healthy food hotspots in New York

Ben jij een healthy foodie? Dan is New York een droomstad om heen te ...

De veelzijdigheid van New England

New England is wellicht een minder bekende, maar wel zeer unieke en veelzijdige streek ...

Vakantienachtmerrie : verloren bagage

Het zal je maar overkomen: je vertrekt eindelijk op die reis waar je zo ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.