Nadat Pillows Hotels voet aan wal zette in Nederland, is nu ook België aan de beurt. Dit gloednieuwe hotelconcept zwaait met zijn Pillows Grand Hotel Place Rouppe namelijk de deuren open in onze hoofdstad.

Het concept? Je lijkt wel te logeren in een groot woonhuis waar je omringd wordt met alle luxe die je je maar kan inbeelden. Het spreekt dus voor zich dat het hier om een boutique concept gaat. Ingetogen luxe en ambiance vinden elkaar in een warme sfeer. Voor iedereen die geen boodschap heeft aan grote, onpersoonlijke hotels dus.

Rogier Braakman, Managing Director van International Hotel Management Group, verduidelijkt: “We willen onze gasten een waar home away from home-gevoel bezorgen in een charmante en tegelijkertijd luxueuze sfeer middenin het drukke Brussel.” De ambitieuze plannen van de hotelgroep zijn hiermee in ons land verre van gestild. Ook in Gent staat er nog een opening op de agenda.

Pillows Grand Hotel Place Rouppe


Het Pillows Grand Hotel Place Rouppe bevindt zich in een prachtig gerenoveerd neoklassiek gebouw op een historisch plein op een boogscheut van het bruisende Brusselse stadscentrum en heel wat bezienswaardigheden. Het hotel beschikt over 43 unieke kamers en luxesuites. Alle hotelkamers lijken op maat gemaakt en voelen persoonlijk aan, terwijl ze ook stuk voor stuk pure klasse uitstralen met veel licht, luxueus bedlinnen, ultra-comfortabele bedden én stilte. Iets wat in een stadscentrum toch essentieel is.

The Living, Winebar & Lounge, weerspiegelt de filosofie van het Pillows Grand Hotel Place Rouppe tot in de kern. Ontvangst, ontspanning in de lounge en eten en drinken in de Domestic Bar en Kitchen lopen hier naadloos in elkaar over. Hotelgasten kunnen de klok rond genieten van een lekker glaasje wijn, een originele afternoon tea, een snelle lunch of een lokale specialiteit. Count us in!

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Zomer in New York! 5 minder voor de hand liggende activiteiten!

Natuurlijk kun je gaan picknicken in Central Park, een tochtje met de fiets ondernemen ...

Hidden Gem IJsland: Gljúfurárfoss

We merken het dagdagelijks: het fantastische IJsland blijft tot de verbeelding spreken. De overweldigende ...

Gay Pride 2019, the most colourful time in New York!

De Gay Pride van New York vindt plaats op zondag 30 juni 2019. Deze ...

De veiligste reislanden ter wereld

Ben je een angsthaas? Ga je graag veilig op reis? Dan hebben we goed ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.