TripAdvisor is natuurlijk een gekende naam in de reiswereld en een kei als het op jaarlijkse lijstjes op aankomt. Ook dit jaar maakten ze weer hun avontuurlijke topbestemmingen bekend. De nummer 1? Het vrij onbekende Japanse eiland Ishigaki

Hoe ze dat bepalen? Op basis van een algoritme dat de miljoenen reacties op TripAdvisor analyseert. Wij geven jullie alvast de top 5 mee, zodat je nog kan genieten van de vroegboekkortingen.

  1. Ishigaki – Japan

Denk aan een tropisch eiland en diepblauw, helder water en je hebt een goed beeld van Ishigaki. Natuurlijk kan je je beperken tot een strandvakantie, maar maak dan toch zeker een tochtje met de glasbodemboot en bewonder het koraal. Uiteraard is ook snorkelen en/of duiken een must. De actievelingen gaan natuurlijk op trektocht door de wondere natuur!

  1. Kapaa – Hawaii

Dit dorpje vind je op het vulkanische eiland Kauai. Ontdek de gezellige souvenirwinkeltjes in het Kinipopo Shopping Village of sta vol bewondering te kijken naar de Nounou berg. Hier vind je een mengelmoes van overjaarse hippies en backpackers. Als fietser kan je hier je hartje ophalen en de zonsondergangen schijnen verbluffend te zijn.

  1. Nairobi – Kenia

De Keniaanse hoofdstad zit duidelijk in de lift. Overdag maak je er in de stad een safari in de natuur, terwijl je ‘s avonds met gulle teugen van het nachtleven proeft. Het dramatische verkeer moet je voor lief nemen en ook qua veiligheid is het af en toe op je tellen passen, maar dat maakt het reizen spannend, niet?

  1. Halifax – Canada

De hoofdstad van Novia Scotia telt heel wat parken, tuinen en cultuur. Bovendien waait de zeebries constant door je haren en is de lucht er super gezond. Duik één van de talrijke pubs in en geniet van het craftbeer.

  1. Gdansk – Polen

Wij denken bij Polen eerder aan noeste werkers, maar blijkbaar is het in Gdansk dat je moet zijn. Het is een van de mooiste steden in Polen. Dokker over de kasseien, vaar mee met de talrijke plezierboten of duik de café’s in aan de haven. Het bier in Polen is voortreffelijk.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

De mooiste plekjes van Martinique!

Net als Guadeloupe is ook Martinique een Frans overzees departement in de Caraïbische Zee, ...

De beroemdste en beste plekjes van L.A.

Dit keer nemen we een kijkje in het altijd zonnige Los Angeles, ook wel ...

De 10 beste Italiaanse restaurants in New York

Van Brooklyn tot West Village en ossobuco alla Milanese tot gamberi oreganate, in New ...

5 topattracties van Universal Studios Hollywood

Van het strandleven op Santa Monica tot de bergen van Hollywood, er is zoveel ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.