Wat je krijgt als je een Antwerpse dj kruist met een Indische schone? Een gloednieuw restaurant: Mission Masala.

Indiase streetfood in Antwerpen

Nadat het koppel Tim Van den Heuvel (Turntable Dubbers) en Pavan Bajwa eerder al met succes het foodtruck concept Barrio Cantina uit de grond wisten te stampen, wagen ze zich nu aan een horecazaak. Indiase streetfood zoals in Bombay, maar dan wel op de Antwerpse Troonplaats.

Het koppel heeft nog steeds twee foodtrucks en het menu van hun restaurant zal dan ook grotendeels gebaseerd zijn op wat ze in deze trucks serveren. Ze brengen de typische Indiase keuken, met veel curry’s, maar dan wel met een twist. De gerechten zijn meestal vrij kruidig, maar niet persé pittig. Op het menu vind je ondermeer makhani butter chicken, een bestseller in de foodtruck.

De zaak zelf zou trouwens perfect in Bombay passen. Neon logo’s, straatlantaarns en muurschilderingen, het is er allemaal. Het koppel trok overigens een maand door India om inspiratie op te doen en om de juiste sfeer te kunnen scheppen. Ongetwijfeld een interieur dat in de smaak valt bij de jeugd van tegenwoordig.

Facebook Instagram

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Win een geweldige citytrip naar New York in samenwerking met Decovry.com

De specialist in reizen richting New York? Zonder twijfel Connections. Logisch dus dat Decovry.com, ...

EDUTRIP: Travel companions op stap in Japan

Het leven van Connections travel companion is hard. Alhoewel … Als fervente reizigers helpen ...

2 apps voor doorwinterde citytrippers

Yep, je hebt je vliegtuigticket via Connections op zak, je bent helemaal klaar voor ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.