Op reis zonder je smartphone? Geen optie! Deconnecteren allemaal goed en wel, maar je smartphone heb je natuurlijk wel nodig om geweldige beelden te schieten. Met de juiste apps heb je trouwens nog heel wat meer aan je toestel op vakantie. De beste digitale luchthaven van de wereld – momenteel Schiphol – gaf ons recent alvast een heel aantal handige reisapps mee. Wij selecteerden er alvast 7 uit.

Wiffinity

Reizen zonder Wifi? Ondenkbaar! Deze app wijst je feilloos wereldwijd de weg naar de dichtstbijzijnde publiek hotspot. Je krijgt er gelijk het wachtwoord bij, zo moet je niemand meer lastigvallen. Trek je trouwens naar de middle of nowhere? Weet dat we bij Connections een Pocket Wifi hebben. Zo ben je quasi overal ter wereld in een mum van tijd online.

PackPoint

Nog steeds geen routine gevonden in het pakken van je koffers? Aan de hand van je bestemming, de reisduur, de activiteiten en de weersomstandigheden, krijg je via deze app een handig overzichtje van wat je moet meenemen.

STAY.com

Logeren bij of leven als een local? Met deze app maak je je reis nog authentieker en ga je van de gebaande paden. Je krijgt een heleboel insidertips en je verveelt je ongetwijfeld geen moment. Bovendien kun je ook nog een heleboel nieuwe mensen leren kennen.

Journi

Op zoek naar het perfecte dagboek? Journi wordt je perfecte reisgezel. Foto’s en teksten, in deze app kan je alles op een centraal plaatsje kwijt. Je stopt het ook onmiddellijk in een leuk vormgegeven blog. Even zonder inspiratie? Spiek even bij wat collega’s en je bent weer vertrokken.

Jetlag genie

Heb je geregeld last van jetlags? Met deze app behoren ze tot de verleden tijd. Op basis van je vluchtschema en je slaappatroon krijg je door wanneer je het beste wakker blijft of wanneer je het beste slaapt.

XE Wisselkoers

Geen held met cijfers? Deze app rekent de wisselkoersen voor je uit.

Wolfram Sun Exposure

Bang om te verbranden? Op basis van je huidtype en je locatie berekent deze app wanneer je je het best opnieuw insmeert en hoelang het zou duren tot je zou verbranden.

Andere onmisbare apps die ontbreken in het lijstje? Stuur ons gerust je suggesties door!

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

De 8 beste sneakerstores van New York

Het is geen geheim dat je zalig kan shoppen in New York. En shoppen ...

De veelzijdigheid van New England

New England is wellicht een minder bekende, maar wel zeer unieke en veelzijdige streek ...

Waar komt jouw koffie vandaan?

Begint jouw ochtend ook met een vers kopje koffie? Moet kunnen, maar heb je ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.