Pittig, smaakvol en exotisch, de Thaise keuken is in België ontzettend populair. Uiteraard vind je in ons eigen landje een ruime keuze aan restaurants, maar de rasechte foodie gaat het natuurlijk zoeken in de heimat. De verse kruiden en pepertjes lijken nog net wat beter te smaken ter plaatse en dat beseffen ze bij Connections beter dan wie ook…

THE GASTRO EXPERIENCE

Een ontspannen city break combineren met een geweldige culinaire ervaring? Teken dan maar in op de Gastro Experience. Gedurende 3 dagen verken je Bangkok op eigen houtje, terwijl er ook een dag is gereserveerd om een Deluxe Streetfoodtour te ondernemen. Je proeft er van alle lekkers dat de Thaise keuken te bieden heeft in een authentiek kader. Je zal al snel merken dat heerlijk voedsel niet duur hoeft te zijn. Ook Chinatown wordt trouwens aangedaan tijdens deze tour. Overnachten doe je drie nachten lang in het verzorgde Skyview Hotel. Dit vijfsterrenhotel heeft een verbluffend zwembad met zicht op de skyline van Bangkok, naast nog heel wat andere troeven. Maar culinair heeft deze trip nog wat te bieden. Zo is er een diner voorzien in het gereputeerde restaurant Bo.lan, zonder twijfel één van de beste restaurants in Bangkok.

 

NOG EEN STAPJE VERDER MET THE ULTIMATE EXPERIENCE

Mag het nog net wat meer zijn? Kies voor The Ultimate Experience. Je logeert in het uiterst luxueuze vijfsterren COMO Metropolitan Bangkok Hotel, terwijl je smaakpapillen twee avonden lang alle uitersten opzoeken. Zo dineer je in restaurant Nahm, maar ook restaurant Gaggan staat op het programma. Dit restaurant won de voorbije jaren drie keer op rij de prijs voor het beste Aziatische restaurant. Een once in a lifetime experience, dat geven we je op een briefje!

Como Metropolitan Hotel

ZONNEBADEN EN CULINAIR GENIETEN

Ben je minder te vinden voor de stedelijke vibe en zoek je liever de rust op van een paradijselijk eiland? Dan is een gastronomische trip richting Koh Samui misschien meer je ding. Een verblijf in het ZAZEN Boutique Resort & Spa Hotel laat je de stress onmiddellijk vergeten. Een romantisch diner in het restaurant van het hotel geeft het geheel nog wat extra. Verder mag je rekenen op een afternoon tea zoals je deze nog nooit meegemaakt hebt. Stopt het daar? Nee, want je gaat ook zelf de handen uit de mouwen steken. Tijdens een workshop Thais koken, bereid je je eigen maaltijd. Wedden dat deze eens zo goed smaakt?

MEER CULINAIRE TRIPS?

Heb je de smaak te pakken en wil je meer weten over de trips van Connections in samenwerking met Gault&Millau. Hier vind je alle informatie. Smakelijk!

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Piemonte? Met de Vespa door de beste wijnstreek van Italië

De beste wijnstreek in Italië? Daar bestaat discussie over. Dat neemt niet weg dat ...

5x zomerevents in Europa

Jouw zomer zit waarschijnlijk al goed vol, de zonovergoten terrasjes wachten op je. Toch ...

Het beste Aziatische restaurant in België? Boo Raan!

Nee, dat zeggen niet wij, maar de kenners van GAULT&MILLAU. In de nieuwe editie ...

4 onvergetelijke city spa’s!

Klaterend water, ervaren handen die je rug kneden, felblauwe tinten en een geest die ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.