Raak jij soms de weg kwijt tussen alle travel blogs en alle informatie die je overal vindt? Met deze tips en must-read blogs weet je vanaf nu van aanpakken!

Begin bij het begin…
Een van de eerste bronnen die je raadpleegt, is de toeristische website van het land.
Stel je reist binnenkort naar Thailand, bekijk dan zeker http://www.toerismethailand.be
Logisch, maar vaak vergeten… informatie uit eerste hand.

Zo’n websites zijn vaak erg op het praktische gericht. Super handig om vanuit te vertrekken dus!

Een aantal bloggers op een rijtje

Brice

Voor extra inspiratie kan je daarna zeker terecht bij Brice (FR).
Brice, trekt met zijn rugzak doorheen heel Azië… van Birma tot Viëtnam, van China tot Japan. You name it, hij is er geweest! Zijn verhalen zijn divers en overtuigend. Je voelt meteen kriebels om al te vertrekken.

Lost Leblanc

Definitely backpacken! Kijk dan zeker naar Lost LeBlanc. Hij geeft gouden tips die je écht moet gehoord hebben voor je begint met inpakken. Als je nog twijfelt over je bestemming… zijn filmpjes halen je zo over de streep. Je zit gegarandeerd te dromen achter je scherm!

Taylor

Leer van de fouten die deze straffe madam maakte onderweg, ontdek hoe je best kan reizen en waar je op moet letten. Lees onder andere waarom je Singapore zeker niet mag overslaan en waarom Thailand haar all-time-favourite is!

I don’t think I’ll ever get used to posing for Instagram pictures and honestly my posed ones are usually the worst! I much prefer candid shots like this while I’m moving between poses. —— Be honest with me…do I look totally awkward or kinda cool? —— #thisisbali #visitbali #balidaily #femaledigitalnomads #lovetravelgirls #mydestinationguide #freewanderess #girlgetters #thewanderingtourist #travelwithaninsider #myfavtourlina #earthgirllifestyle #shewhowanders #wanderlost #travelmode #jetsettingchicks #girlsabroad #traveltagged #travellingourplanet #travelforever #postcardplaces #sidewalkerdaily #girlaroundtheworld #shetravels #nomadstories #neverstoptravelling #gltlove #globelletravels #travellushes #gilrsborntotravel

Een bericht gedeeld door Taylor – Travel Blogger (@taylorstracks) op

Stephen & Jess

Luxe beest of avontuur aangelegd? Zoek je inspiratie of praktische tips…? Je leest in de verhalen van Stephen en Jess op welke manieren je kan reizen. Het fulltime travelling koppel laat je de wereld zien op hun manier. Voorlopig even genoeg gelezen? Op Youtube kan je dagelijks hun avonturen bekijken!

Backpacken in Azië

Eerder op zoek naar het complete plaatje? Alles over Azië in één blog, dat lijkt onbegonnen werk. Deze backpack-blog verzamelt tips over je reisvoorbereiding, onvergetelijke belevenissen, travelguides per bestemming en nog zoveel meer… Op reis vertrekken zonder deze blog te raadplegen is een grote vergissing!

South asia backpacker

Je reis zit ondertussen in kannen en kruiken? Perfect! Kijk zeker nog voor je vertrekt of er leuke activiteiten zijn tijdens je reis. Op deze blog vind je uitgebreide activity guides en aankomende festivals bovenop alle mooie travel guides en verhalen. Laat je inspireren om last-minute nog yoga-class of duik-sessie te boeken. En wie weet kan je nog een typisch festival meepikken!

Azië, atypisch en adembenemend… Al ingepakt?

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Pillows Hotels zet voet aan wal in België

Nadat Pillows Hotels voet aan wal zette in Nederland, is nu ook België aan ...

Essentiële smartphone accessoires voor reizigers

Sleep je nog een camera mee op reis? Heel wat reizigers rekenen tegenwoordig op ...

SuperShe Island: een paradijsje exclusief voor vrouwen

Geen behoefte aan mannen? Zin om je een weekendje (of langer) met de vriendinnen ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.