Een tripje naar The Big Apple in het vooruitzicht? Nice! Als er één stad is waar de nieuwe zaken als paddenstoelen uit de grond schieten, dan is het New York wel. Uiteraard zijn we thuis in deze metropool en hebben we er onze voelsprieten. We schotelen jullie alvast 3 super recent geopende bars voor. Stuur ons zeker een selfie van je cocktail!

GEORGE WASHINGTON BAR

Een iconische naam, een fijne retro/vintage bar. Inclusief portret van de staatsman en een open haard. Je vindt deze bar in de voormalige bibliotheek van het George Washington Hotel, dat ondertussen werd omgedoopt tot het Freehand Hotel. Hoewel de setting klasse en historiek uitstraalt, zijn de cocktails alvast uiterst hedendaags. Of hoe zou jij cocktails met curry, slagroom of harissa anders omschrijven? Wil je het breed laten hangen, neem er dan foie gras of kaviaar bij.

OPHELIA

Zoek je het graag in hogere sferen als je in de cocktails vliegt? Trek dan zeker eens naar Ophelia op de 26ste verdieping van de Beekman Tower. Vroeger hingen in deze rooftop ook Sinatra en Miles Davis rond, we geven het maar even mee. Geniet van de art deco items, de arty farty sfeer en klassiekers onder de cocktails. De aanrader? Ophelia’s Ascension met mezcal, palmsuiker uit Sri Lanka, bitters en wat ceder hout. Laat het weer het toe? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op het terras. Je hebt er een fantastisch 360° zicht op de stad. Genieten met de grote g.

BANZARBAR

Naar deze speakeasy bar is het zoeken geblazen, gelukkig zijn wij er om een handje te helpen. In een maritieme sfeer proef je in deze verborgen bar van overheerlijke visgerechtjes en zeevruchten. Ook de namen van de cocktails baden in de nautische sfeer. Food en bites worden hier tot in de perfectie gecombineerd. Om duimen en vingers bij af te likken. Niet verder vertellen, maar je vindt deze bar boven het Freeman’s restaurant. Ga op zoek naar de verborgen deur en betreed dit walhalla van smaak.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Guadeloupe: een Frans paradijs in de Caraïben

Guadeloupe is een Frans overzees departement in de Caraïbische Zee, bestaande uit een archipel ...

Cubaanse rum: een stukje geschiedenis

Vergeet gin-tonic, ga eens voor rum! Rum is al heel wat jaren populair en ...

MEET LOÏC VAN IMPE

Moeten we Loïc Van Impe nog aan je voorstellen? Deze kerel brak door met ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.