Trek je dit jaar nog naar Tokyo? Sowieso een slimme beslissing, zeker als je weet dat je er binnenkort de sporen onveilig kunt maken in een heuse ‘Hello Kitty’ trein. De Shinkansen bullet train krijgt immers een nieuw jasje en dat zal deze keer redelijk rose zijn.

De tekeningen van deze bekende kat, zullen nog deze zomer een trein bekleden. Ideaal selfie materiaal als je het ons vraagt. Wil je een ritje meemaken op deze trein, weet dat je deze vanaf de zomer kan spotten op de lijn tussen Shin-Osaka en Hakata. Het exacte schema is nog niet bekend.

Hoewel Hello Kitty waarschijnlijk niet zelf aan boord is, heb je wel de mogelijkheid om Hello Kitty snacks en merchandising te kopen, de economie moet immers draaien. Het is trouwens niet de eerste keer dat een bullet train in een nieuw kleedje wordt gestoken. Eerder werd er ook al een trein van een volledige kunstgalerie voorzien. De jongens van de JR Group zijn dus niet aan hun proefstuk toe.

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

De parken van New York? De reis meer dan waard!

Central Park is waarschijnlijk het eerste park dat je te binnen schiet als je ...

Zomer in New York! 5 minder voor de hand liggende activiteiten!

Natuurlijk kun je gaan picknicken in Central Park, een tochtje met de fiets ondernemen ...

Hidden Gem IJsland: Gljúfurárfoss

We merken het dagdagelijks: het fantastische IJsland blijft tot de verbeelding spreken. De overweldigende ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.