Yep, je hebt je vliegtuigticket via Connections op zak, je bent helemaal klaar voor je citytrip, maar wat ga je doen ter plekke? Uiteraard bieden we bij Connections een heleboel opties, maar je kan ook rekenen op locals natuurlijk. Alleen, waar begin je je zoektocht? Wel, er zijn best wel een aantal leuke apps die dit een heel stuk makkelijker maken. Wij lichten er alvast 2 uit. 

Free Tour

Wil je op een voordelige manier een stad verkennen? Zorg dan dat je deze app op je smartphone hebt staan. De aangeboden wandeltochten zijn meestal gratis, al zijn er ook betalende opties in de app voorzien. Wil je met de fiets, Segway of oldtimer op pad, dan moet je meestal wel in je buidel tasten. Wist je trouwens dat je een heleboel van deze zaken ook vooraf via Connections kunt vastleggen? Zo loop je geen enkel risico om wat te missen en ben je altijd zeker van je plaats. Meer dan 100 steden zijn beschikbaar in deze app, dus wil je ze allemaal bezoeken, dan ben je wel een tijdje zoet.

Cool Cousin

Wil je op je citytrip echt in contact komen met locals en dit niet aan het toeval overlaten? Dan is de gloednieuwe app Cool Cousin helemaal wat voor jou. Locals laten je hier kennismaken met de leukste plekjes van hun stad en zo verlaat je gegarandeerd de gebaande toeristische paden. Wie weet houd je er ook nog vrienden voor het leven aan over. Momenteel zijn er ongeveer 80 steden waar ‘Cool cousins’ je door hun stad gidsen. Steden als New York, Sevilla, Berlijn en zelfs Brussel komen aan bod. Natuurlijk kun je in New York ook opteren voor onze eigen ‘Cool cousin’ Patrick Van Rosendaal. Onze stadsgids is ondertussen na al die jaren zelf een New Yorker geworden en is dus perfect geplaatst om je de verborgen plekjes van ‘The Big Apple’ te laten ontdekken.

Boek nu je goedkope vliegtuigtickets

Moet je je vliegtuigtickets nog boeken? Wij hebben alvast heel aantrekkelijke tarieven voor je!

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

10x romantische tips en plekjes in Parijs

Valentijnsdag komt er weer aan! Wat dacht je van een romantische weekendje weg naar ...

Nebraska, niet voor iedereen ….

Heb je de nieuwe slogan van Nebraska al gehoord? Met “Honestly, not for everyone” ...

3 niet te missen upcoming events in Sri Lanka

Goudgele stranden, fantastische tempels en een super vriendelijke bevolking, logisch dat Sri Lanka steeds ...

Hidden Gem New York: Domino Park

Parken bij de vleet in The Big Apple. Alleen al met het bezoeken van ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.