Natuurlijk kun je gaan picknicken in Central Park, een tochtje met de fiets ondernemen of een wandeling met BENY ondernemen door de straten van de Big Apple, maar wil je ook iets anders? Wij selecteerden alvast 5 minder voor de hand liggende tripjes in New York. Wedden dat je met een heleboel straffe verhalen terugkomt?

Werp eens een hengeltje uit

Vissen in New York? Why not! Kun je je hengel geen weekje missen of sla je graag een mooi visje aan de haak? Ook in New York kun je perfect vissen. Er zijn meer dan genoeg pieren waar je je hengel kunt uitwerpen en er vallen ook boottochtjes te boeken. Waarom zou je in plaats van te picknicken eens niet gaan vissen in Central Park? Hoe je dat vissen in New York aanpakt lees je hier.

Trek de stad uit om de stad te bekijken

Na een paar dagen Manhattan kan het best zijn dat je even nood hebt aan wat rust. De impulsen komen er immers aan een razend tempo binnen. Trek naar Brooklyn Heights, Long Island City of Hoboken om wat tot rust te komen en een andere blik op de stad te werpen. De iconische skyline is ronduit indrukwekkend.

Pik eens een baseballwedstrijd mee

Basketbal, American Football en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Amerika telt heel wat sporten die er op topniveau beoefend worden. Maar als je van het zonnetje wilt genieten kunnen we je vast en zeker een (jeugd) baseballwedstrijd aanraden. New Yorkers zijn er gek van en een petje hoort er natuurlijk bij. De toppers zijn alvast de Yankees die hun thuishaven hebben in de Bronx en de Mets uit Queens. Een hotdog, een extra grote cola en genieten maar.

Zwerf van wijk naar wijk

Op een zonnige dag is er toch niet leukers dan van de ene week naar de andere te struinen en ontdekkingen te doen? Ga ook in New York eens van de gebaande paden. Laat Williamsburg, Times Square en The Meat Packing District eens achter en verken wat nieuws.

Fiets eens door West-Harlem, ga chillen in het Riverside Park en ga eens lekker exotisch eten in Malecon, een culinaire ontdekking! Dat is wat échte New Yorkers doen.

Openluchtcinema

Nee, je ziet het niet alleen in oude films, er zijn nog openluchtbioscopen. Neem je dekentje mee, iets om te eten en trek naar het park, waar een groot scherm staat. Hier vind je alvast een lijst aan films die je gratis kan gaan bekijken.

  • Show Comments

  • Inge

    Een honkbalwedstrijd bijwonen is zeer entertainend. Je hoeft echt niks van de spelregels te begrijpen. Doe het louter om de ambiance met een hotdog en een biertje in de hand. Want ‘when in America, do as the Americans’. Je zal het je niet beklagen.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Op zoek naar warm water!

Met de herfst in het land en de winter in aantocht wordt warmte steeds ...

10 praktische tips voor Londen

Londen is een bruisende stad die continu in beweging is en waar van alles ...

7 bijzondere hotspots in Marrakech

Houd je van zon, lekker eten, verwend worden in spa’s, shoppen en fotografie? Dan ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.