Ben je het type dat de kat uit de boom kijkt of misschien heb je simpelweg dringend nood aan zon, zee en strand? Hoewel first minutes steeds aantrekkelijker worden, blijven er mensen zweren bij een last minute. Omdat we deze reizigers natuurlijk niet uit het oog willen verliezen, geven we alvast tien tips mee, die je een voordelige last minute garanderen. Doe er je voordeel mee!

Surf incognito

Of de verhalen over stijgende prijzen naarmate je meer naar een bepaalde vlucht gaat kijken nu kloppen of niet, als je het zekere voor het onzekere wilt nemen kun je anoniem surfen.

Wees flexibel

Hoe flexibeler je bent qua bestemming en datum van vertrek, hoe meer kans dat je een buitenkansje op de kop tikt. Niet alleen ben je voordeliger af, je ontdekt misschien wel een fantastische bestemming waar je op voorhand niet aan had gedacht.

Vergelijk verschillende sites

Ben je een vrije vogel en niet gebonden aan een touroperator of reiskantoor, dan loont het vergelijken van verschillende websites. Connections, Momondo en ga zo maar door, sites die vergelijken genoeg.

Vraag je reisagent om de beste deals

Heb je een vaste reisagent? Vraag deze om de beste deals, zij hebben vaak een zeer goed overzicht over de verschillende last minute deals. Als ze op de hoogte zijn van je last minute reisplannen kan hij/zij bovendien mee uitkijken naar last minute deals.

Schrijf je in op nieuwsbrieven

Door je in te schrijven op de nieuwsbrieven van touroperators en airlines krijg je steeds de laatste promoties in je mailbox. Zo spendeer je zelf minder tijd naar het zoeken van een deal.

Vertrek in het midden van een week

Misschien niet voor iedereen even evident, maar als je in het midden van de week vertrekt, dan kun je vaak aardig besparen. Weekendvluchten zijn over het algemeen een stuk duurder.

Trek naar de luchthaven

Wil je je laten verrassen en ben je een snelle beslisser, trek dan naar de luchthaven. Bij Connections kun je bijvoorbeeld op Brussels Airport terecht voor last minute vluchten. Vaak moet je quasi onmiddellijk vertrekken, je vult immers de lege stoelen op een vlucht op. Fikse besparingen zijn op deze manier mogelijk.

Meer last minutes?

Op zoek naar bijzondere last minutes met een aantrekkelijke prijs? Grasduin zeker eens in de last minutes van Connections.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

5x de mooiste stadsparken voor je volgende citytrip

De herfstperiode is een fijne periode om op citytrip te gaan. Vaak kan je ...

4 eilanden, 4 keer een unieke belevenis in Costa Rica

Costa Rica, spreekt dat land ook tot jouw verbeelding? Caribische stranden, vulkanisch gesteente, overwoekerende ...

5x zomerevents in Europa

Jouw zomer zit waarschijnlijk al goed vol, de zonovergoten terrasjes wachten op je. Toch ...

2 apps voor doorwinterde citytrippers

Yep, je hebt je vliegtuigticket via Connections op zak, je bent helemaal klaar voor ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.