Binnenkort dossen we ons weer helemaal in het rood uit, halen we ons truitje van De Bruyne uit de kast en gaan we weer op in de gekte. Dat kan in eigen land, in Rusland of je kiest voor een andere bestemming waar tijdens het WK voetbal centraal staat. Wij geven je alvast 4 mogelijke bestemmingen mee. Pret gegarandeerd!

IJsland

Het landje mag dan een zakdoek groot zijn, ze zijn er gek van voetbal. Zeker sinds het succes op het laatste EK. Ze nemen voor het eerst deel aan het WK en genieten staat centraal, daar mag je zeker van zijn. Ijsland is sowieso een hotspot en het noorderlicht bekijk je er vanop de eerste rij. Haast je naar IJsland, bekijk de geisers, dompel je onder in een warmwaterbad en pik daarna de voetbalwedstrijd mee.

Brazilië

Wie voetbal zegt, zegt Brazilië. Het land van de samba maakt ook dit jaar weer kans op de wereldtitel. Haast je naar de Copacabana, laat je gaan op de Braziliaanse ritmes en bewonder de kunstjes van Neymar, die de supporters ongetwijfeld kort bij het delirium brengt. Durf ook eens van de gebaande toeristische paden gaan en volg de wedstrijd in een bar in een kleiner dorpje. Een garantie op sfeer.

Peru

Per associeer je niet onmiddellijk met voetbal, maar er zijn er voor het eerst sinds 1982 wel weer bij. Machu Picchu, het Amazonewoud en nog heel wat andere natuurpareltjes, het land heeft op toeristisch vlak heel wat te bieden. Culinair staat het land al op een even hoogstaand niveau. Het beste seizoen valt overigens tijdens het WK, ideaal.

Senegal

Niet alleen is Senegal compleet voetbalgek, het is ook een stabiel land, waar reizen een plezier is. Het talentvolle elftal is dus maar één reden om Senegal te bezoeken. Prachtige stranden, de hoofdstad Dakar die al je zintuigen prikkelt, je voelt dat je leeft.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Ontario: een speeltuin voor avonturiers

Canada is een immens land en je kan er heel wat beleven. Maar hoe ...

Op zoek naar Incaschatten in Cuzco

De Inca’s hebben iets magisch. Natuurlijk legt zowat iedereen onmiddellijk de link met Machu ...

5x Instagram travellers van Belgische bodem

Welkom in de wonderlijke wereld van Instagram, het plekje op je smartphone waar fotografie ...

Essentiële smartphone accessoires voor reizigers

Sleep je nog een camera mee op reis? Heel wat reizigers rekenen tegenwoordig op ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.