Binnenkort dossen we ons weer helemaal in het rood uit, halen we ons truitje van De Bruyne uit de kast en gaan we weer op in de gekte. Dat kan in eigen land, in Rusland of je kiest voor een andere bestemming waar tijdens het WK voetbal centraal staat. Wij geven je alvast 4 mogelijke bestemmingen mee. Pret gegarandeerd!

IJsland

Het landje mag dan een zakdoek groot zijn, ze zijn er gek van voetbal. Zeker sinds het succes op het laatste EK. Ze nemen voor het eerst deel aan het WK en genieten staat centraal, daar mag je zeker van zijn. Ijsland is sowieso een hotspot en het noorderlicht bekijk je er vanop de eerste rij. Haast je naar IJsland, bekijk de geisers, dompel je onder in een warmwaterbad en pik daarna de voetbalwedstrijd mee.

Brazilië

Wie voetbal zegt, zegt Brazilië. Het land van de samba maakt ook dit jaar weer kans op de wereldtitel. Haast je naar de Copacabana, laat je gaan op de Braziliaanse ritmes en bewonder de kunstjes van Neymar, die de supporters ongetwijfeld kort bij het delirium brengt. Durf ook eens van de gebaande toeristische paden gaan en volg de wedstrijd in een bar in een kleiner dorpje. Een garantie op sfeer.

Peru

Per associeer je niet onmiddellijk met voetbal, maar er zijn er voor het eerst sinds 1982 wel weer bij. Machu Picchu, het Amazonewoud en nog heel wat andere natuurpareltjes, het land heeft op toeristisch vlak heel wat te bieden. Culinair staat het land al op een even hoogstaand niveau. Het beste seizoen valt overigens tijdens het WK, ideaal.

Senegal

Niet alleen is Senegal compleet voetbalgek, het is ook een stabiel land, waar reizen een plezier is. Het talentvolle elftal is dus maar één reden om Senegal te bezoeken. Prachtige stranden, de hoofdstad Dakar die al je zintuigen prikkelt, je voelt dat je leeft.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Hidden Gem Zuid-Afrika: Addo Elephant Park

Dat Zuid-Afrika een tot de verbeelding sprekend en fantastisch land is, daar hoeven we ...

5 topbestemmingen voor november

November kan zo’n saaie, nietszeggende maand zijn… Het weer is kouder, dagen zijn korter ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.