Ben je niet zo’n culturele meerwaardezoeker? Of misschien houd je wel van afwisselingen en kan je ook genieten van heerlijk nietsdoen tijdens een luie strandvakantie? Dat begrijpen we volkomen. Wij vlogen voor jullie alvast de wereld rond en gingen op zoek naar de hipste beachbars van het moment. Als je heerlijk wil chillen, dan mag het wat ons betreft ook in stijl.

La Susana – José Ignacio – Uruguay

Uruguay heeft heel wat troeven en deze beachbar is er zeker eentje van. Met een prachtig zicht op de oceaan en de kont in het zand geniet je hier van het leven. De bar hoort bij het Bahia Vik Beach Retreat maar ook als buitenstaander is ze toegankelijk. Probeer zeker eens een Christiana Clericot, een lokale cocktail die ongetwijfeld in de smaak zal vallen. Een stukje gegrild vlees of vis erbij en je voelt je geluksgevoel onmiddellijk toenemen.

Mulini Beach Bar – Rovinj – Kroatië

Deze bar smijt al om 9u ‘s ochtends de deuren open; perfect dus voor je eerste koffie of een heerlijk ontbijt. Nestel je aan het water onder een parasol en geniet van het uitzicht. Zin in wat meer actie? Duik in het zwembad van Hotel Monte Mulini en zwem naar de swim-up bar. Met de voetjes in het water van cocktails sippen: verrukkelijk.

Ku De Ta – Bali – Indonesië

Ben je op het Godeneiland? Dan moet je zeker de goddelijke hotspot Ku De Ta bezoeken. In Seminyak vind je dit upscale pareltje waar het heerlijk toeven is. Je kan hier gerust de hele dag chillen en ‘s nachts breekt hier regelmatig een feestje los. Maar ook culinair worden hier de smaakpapillen verwend dus je hoeft zeker geen nachtuil te zijn om je hier thuis te voelen. Zoek je een cosy plekje in een lounge en geniet van de setting. De beste kuur tegen stress die je je maar kan inbeelden.

Kane – Marco Island – Florida

Houd je van rum? Dan voel je je hier onmiddellijk thuis. Achter het JW Marriott hotel vind je misschien wel de beste rumbar van de Verenigde Staten. Met een uitstekende rum in de hand over de golf van Mexico staren; daar is niets mis mee. Combineer dit met de verrukkelijke Aziatische keuken die hier wordt geserveerd en je hebt je vaste stekje in Florida gevonden.

Lola’s – Costa Rica

Moet het allemaal niet zo opgeklopt en wil je simpelweg lekker relaxen in een hangmat? Dan kom je in Costa Rica ruimschoots aan je trekken. Terwijl de surfers de golven bedwingen, bekijk jij het allemaal vanop Playa Avellana. Smullen doe je van de ceviche en dat mag bij een kampvuur zijn met de mascotte (een enorm varken) erbij. 

Heb jij nog suggesties of verhalen? Speel ze ons zeker door!

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

WECANDANCE, het meest stijlvolle festival van België

De afgelopen weken konden we enkele tickets weggeven voor WECANDANCE. Nog nooit van dit ...

5 topattracties van Universal Studios Hollywood

Van het strandleven op Santa Monica tot de bergen van Hollywood, er is zoveel ...

De parken van New York? De reis meer dan waard!

Central Park is waarschijnlijk het eerste park dat je te binnen schiet als je ...

Milieubewust zwemmen? Kies voor een short van Oceans The Brand!

Moeten we je nog wijzen op al het plastic dat aanspoelt op idyllische plekken? ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.