Taxi’s, campers, huurwagens, alle vervoersmiddelen zijn goed om ons op reis te verplaatsen. Maar de laatste jaren kunnen we natuurlijk niet om Uber heen. Heel wat chauffeurs zijn er wereldwijd voor aan de slag en je rijdt vaak mee tegen een fractie van de prijs van wat een taxi je kost!

Wereldwijd actief

Wist je dat Uber al in 74 landen en 650 steden actief is? Met een simpele app op je smartphone regel je in geen tijd je vervoer. Ondertussen beperken de rekels van Uber zich al niet meer tot wagens, met UberBoat kun je in Kroatië van Dubrovnik naar Split en Havar varen. Met UberWine regel je dan weer een wijntour in door de wijngaarden van Santa Barbara in Californië. Misschien wel een ideale aanvulling op je rondreis met Connections? Trouwens ook in Mexico is een soortgelijke toepassing beschikbaar onder de noemer UBERvalle.

Tijdswinst

Met Uber kun je een hele hoop tijd winnen op je reisbestemming. Vaak voorzien we bij Connections luchthaventransport, maar boek je alleen een voordelig vliegtuigticket, dan kan Uber je op een makkelijke manier in je hotel of op locatie krijgen. Zo hoef je geen lokale taxi meer te bellen of uit te zoeken hoe het openbaar vervoer is geregeld.

Wil je op locatie met de elektrische fiets op stap, neem dan eens een kijkje naar Uber JUMP.

Nieuwe Multi-City dienst in Spanje

Deze zomer lanceert het bedrijf overigens een nieuwigheidje aan de Costa del Sol in Spanje. Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Mijas en Marbella maar ook in het toeristische Málaga in het noorden van de regio, zal je een Uber kunnen bestellen. Lekker makkelijk.

Trek je naar Kaapstad, Miami, Sydney of Rio de Janeiro? Weet dat Uber er beschikbaar is. Toch liever de vrijheid van een eigen huurwagen? Geen enkel probleem, we regelen het voor je.  

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Travel Talks: de favoriete bars in Bangkok van Milan

Milan werkt als graphic designer bij Connections en heeft al heel wat mooie reizen ...

Slaap eens in een drijvende bubbel …

Struin maar eens door de Akihabara wijk in Tokyo en je beseft het meteen: ...

Ontdek het mooie Massachusetts!

Massachusetts is een staat in het Noordoosten van Amerika, in de regio New England. ...

Perfect tijdens de herfst? Belgrado!

Al plannen aan het smeden voor een citytrip in de herfst? Dat begrijpen we ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.