Als doorgewinterde reizigers en gadgetfreaks combineren we graag beide passies. Er zijn heel wat leuke snufjes op de markt die het reizen een stuk comfortabeler maken. Om door de bomen het bus te kunnen zien, maakten we bij Connections alvast een zomerse selectie.

Pocket WiFi

Geef maar toe, je kan niet meer zonder social media, wil whatsappen met je familie of facetimen met je vrienden. Met de Pocket WiFi is dit zelfs in de verste uithoeken van deze aardbol mogelijk. Zo kun je gelijk die waanzinnige foto op Instagram posten of je experience delen met het thuisfront. Met de Connections PocketWiFi die je reserveert in een travel shop of op de luchthaven, surf je quasi altijd en overal zonder torenhoge kosten. Het toestel simpelweg oppikken op Brussels Airport en je bent er helemaal klaar voor. Al vanaf € 9.99 per dag ben je wereldwijd actief op het net.

Bose QuietComfort 20

Een lange vlucht voor de boeg? Dan kunnen comfortabele oortjes die het omgevingsgeluid onderdrukken van pas komen. De bose QuietComfort20 oortjes doen je helemaal opgaan in de muziek en sluiten de buitenwereld zorgvuldig af. De StayHear+ tips zijn superzacht en hebben een stabiele pasvorm. De earphone is zowel beschikbaar voor zowel Apple als Android, maar de oortjes zijn wel specifiek voor Apple-toestellen ontwikkeld. Goedkoop zijn deze oortjes niet, maar wil je jezelf verwennen, dan haal je ze voor € 249,95 in huis.

Flight 001 Spacepak

Kom jij ook altijd ruimte in je koffer tekort? Wil je op een handige manier meer kleding in je bagage kwijt kunnen? Dan is het Flight 001 Spacepak, dat verkrijgbaar is in de travel shops van Connections, helemaal wat voor jou. In het ‘normale’ formaat krijg je maar liefst 13 hemden en 4 broeken gestopt. Netjes afgescheiden van de rest van je bagage. Zo kan er niets vuil worden of scheuren. Aangezien lucht eruit wordt gezogen, win je heel wat plaats in je koffer. Zo is er nog ruimte zat voor boeken en andere leuke spulletjes. Super handig!

1st Class Kid Travel Pillow

Een dutje doen in het vliegtuig? Niet altijd evident! Vind jij ook nooit de juiste houding? Dan valt de 1st Class Kid Travel Pillow zeker te overwegen. Al is dit opblaasbare kussen eigenlijk voor de kinderen op de markt gebracht. Je kunt het kussen in de beenruimte stoppen, waardoor je (kleine) kinderen languit kunnen liggen. Je blaast het kussen makkelijk op en ook zonder kids bewijst het al snel zijn meerwaarde. Je kan dit kussen online bestellen voor om en bij de 20 dollar plus verzendingskosten.

Hop koffer

Wil je echt de aandacht trekken? Ga voor de Hop koffer die je overal volgt. Gedaan met trekken en sleuren. Via het Bluetooth signaal van je smartphone weet de koffer exact waar jij je bevindt en waar hij naartoe moet rollen. Botst de koffer ergens tegen? Automatisch gaat de koffer dan op slot en krijg je een melding. Momenteel gaat het nog om een prototype, maar er zijn al soortgelijke koffers op de markt.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Vakantienachtmerrie : verloren bagage

Het zal je maar overkomen: je vertrekt eindelijk op die reis waar je zo ...

2 apps voor doorwinterde citytrippers

Yep, je hebt je vliegtuigticket via Connections op zak, je bent helemaal klaar voor ...

Met een Vespa door Italië: 5 feiten over dit icoon!

Vanaf april trek jij door Italië met een Vespa, daar zorgt Connections immers voor. ...

9 Instagram hotspots in New York

New York is als één van de bekendste steden ter wereld gefotografeerd vanuit elke ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.