Stijlvol paraderen op het strand of in de beach bar? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen tussen de stukken van La Michaux. Dit Belgische swimwear label gelanceerd door Sarah Michaux, baseert zich op de Australian way of life, met een stijlvolle en speelse toets.

Ondertussen is Sarah aan haar 2de collectie toe al blijven de troeven dezelfde. Verschillende kleurcontrasten, uniek uitgesneden design, Italiaanse kant en een hoogwaardige afwerking vormen de basis. Logisch dus dat heel wat celebrities het merk ook al hebben ontdekt.

Inspiratie uit Australië

Sarah haalde de mosterd voor haar collectie in het verre Australië. “Nadat mijn eventbureau had verkocht besloot ik halsoverkop naar daar te trekken. Ter plekke groeide het idee om een eigen swimwear label uit de grond te stampen. Al snel bleek ik geen enkele bikini te hebben die fashionable en comfortabel genoeg was om de hele dag in rond te wandelen. Meer nog, mijn Australische vriendinnen bleken met hetzelfde probleem te kampen. Ik zag dan ook onmiddellijk de mogelijkheden.”

Mallow, Mimosa en Muscari

Bij Connections geven we een bikini van Mimosa weg, maar er is ook nog het model Mallow. De 2 essentials van de collectie worden aangevuld met Muscari, een badpak. Stuk voor stuk even stijlvol. Voor de campagne werd niemand minder dan Karla Azevedo gekozen, een topmodel uit New York. “Heel wat celebrities laten zich spotten in mijn bikini’s, maar ze zijn er voor iedereen. Jong, oud en de perfecte maten zijn zeker niet nodig.”

Wereldwijd verkrijgbaar in de webshop

Alle modellen zijn verkrijgbaar op de webshop van La Michaux. Maar ook in de hippe beach club ‘Ocean Club’ in Marbella is het label verkrijgbaar. Snel zijn is wel de boodschap, de eerste collectie was razendsnel uitverkocht.

Of het nu in Miami, Los Angeles, Phuket of La Réunion is, met een bikini van La Michaux val je in elk geval nooit uit de toon!

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

De beste tips voor Stockholm!

De Zweedse hoofdstad Stockholm is op 14 eilanden gebouwd die elkaar verbinden met bruggen ...

Pillows Hotels zet voet aan wal in België

Nadat Pillows Hotels voet aan wal zette in Nederland, is nu ook België aan ...

Cuba : helemaal in de ban van de latin vibes!

Cuba is populair. Meer nog de New York Times heeft het land een tijdje ...

Indiase streetfood in hartje Antwerpen: Mission Masala

Wat je krijgt als je een Antwerpse dj kruist met een Indische schone? Een ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.