Geen behoefte aan mannen? Zin om je een weekendje (of langer) met de vriendinnen te laten verwennen of misschien vertoef je wel simpelweg liever tussen interessante exemplaren van hetzelfde geslacht? Dan is SuperShe Island helemaal op jouw maat afgestemd. Je zal er immers vruchteloos zoeken naar een man!

Vrouwen boven

Twee jaar geleden kocht de Duitse zakenvrouw Kristina Roth op ongeveer een uurtje rijden van Helsinki Airport een eiland waar ze de hoofdzetel van haar netwerkorganisatie SuperShe vestigde. Een plekje waar vrouwen naartoe kwamen om verbondenheid te voelen en waar het woord EMPOWERMENT centraal stond. In februari besloot Kristinia het echter net iets breder te trekken en het eerste all-women resort ter wereld te openen. Vrouwen kunnen er van juni tot en met september terecht voor de meest uiteenlopende wellnessbehandelingen. Op het eiland moeten vrouwen uit alle uithoeken van de wereld samen kunnen komen, connecteren en elkaar inspireren. Op het eiland kunnen ze dit op een comfortabele, veilige manier doen.

Wat er zoal op het programma staat? Yoga bij het ontbijt, in de voormiddag de kajak in om ‘s namiddags een stevige wandeling te maken. Het klinkt een beetje als een zomerkamp, maar dan wel in alle luxe. De verblijven zijn state-of-the art staaltjes van design. Daarnaast zijn er ook heel wat seminaries en workshops. Het eten? Dat komt van sterrenchefs. Tel daar nog de gezichtsbehandelingen en massages bij en je begrijpt al beter hoe het prijskaartje van om en bij de 7.500 dollar per week te verantwoorden valt.

Nog een klein aandachtspuntje. Hoort een goed glas wijn voor jou bij een vakantie? Alcohol is er even onvindbaar als mannen.

Goedkoop naar Helsinki

Vlot naar Helsinki? Met Connections zorgen we alvast voor een goedkope vlucht naar Finland. Gezien het prijskaartje misschien wel mooi meegenomen …

Nog 2 andere bestemmingen waar vrouwen van smullen

Byron Bay – Australië

Mag het wat verder? De Hamptons van Australië zullen je snel weten te overtuigen. Wil je ook nog wat wellness aan de Goudkust? Elements of Byron heeft heel wat leuke arrangementen in het aanbod.

Voordelig naar Sydney!

Oman

Als vrouw verdwalen in een sprookje van duizend-en-een-nacht? Oman is je droombestemming. Verblijven in het Zighy Bay hotel is helemaal de waanzin. Hier kun je als een ware Lara Croft de ingang in abseilen. Over de kliffen recht het hotel in. Best wel cool!

Vlieg goedkoop naar Muscat in Oman!

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

5 must visit bestemmingen in 2018 volgens TripAdvisor

TripAdvisor is natuurlijk een gekende naam in de reiswereld en een kei als het ...

Op roadtrip door de States? Hier vind je 7 handige tips!

Staat een unieke roadtrip met een camper door de USA nog op je bucketlist? ...

EDUTRIP: travel companions op stap in Hong Kong

Het leven van een Connections travel companion is hard. Alhoewel … Als fervente reizigers ...

Reis in stijl naar Parijs met de Thalys

Citytrip Parijs gepland? Dan is die zonet nog een stuk stijlvoller geworden. Vanaf de ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.