De afgelopen weken konden we enkele tickets weggeven voor WECANDANCE. Nog nooit van dit festival gehoord? Dan ben je vast niet met muziek en/of fashion bezig. In 6 jaar tijd groeide dit festival dat plaatsvindt op het strand van Zeebrugge immers uit tot hét festival voor de music & fashion lover. Het thema van dit jaar? Acid Cowboys!

Heel wat toppers op de affiche

Ook dit jaar weer trekken ongeveer 30.000 perfect uitgedoste bezoekers op 11 en 12 augustus het strand van Zeebrugge op om zich daar twee dagen lang helemaal te laten gaan op de beats van gereputeerde dj’s. Op maar liefst 5 podia staan namen als Stephan Bodzin, Tale of Us, Agents of Time en Gerd Janson achter de draaitafels. Maar ook lokale helden als Black Mamba, Raw district en John Noseda maken hun opwachting. House, techno, slow dance en hiphop; er valt heel wat te ontdekken.

Niet enkel voor music lovers

Maar naar WECANDANCE ga je niet alleen voor de muziek; ook de foodies komen er ruimschoots aan hun trekken. Niet alleen vind je er een heuse Food Market, ook Pure C – waar Sergio Herman en Syrco Bakker de plak zwaaien – is aanwezig. Eten op sterrenniveau dus.

Wat je je moet voorstellen bij Acid Cowboys? Eindeloze vergezichten, capes en pure paardenkracht! Stoer en lieflijk tegelijkertijd. Ingesnoerde lijven, cowboyhoeden en stevige riemen: laat je verbeelding de vrije loop, het Wilde Westen was nooit zo dichtbij. Inspiratie zat op Pinterest.

We zouden nog uren kunnen vertellen, maar ga het gewoon meemaken. Boek je tickets en ga op 11 en 12 augustus helemaal los.

2 fijne alternatieven in het buitenland

BURNING MAN

Het meest spraakmakende festival ter wereld? Daar staat Burning Man al jaren garant voor. Veel excentrieker maken ze festivals niet. Van zondag 26 augustus tot en met maandag 3 september in de Black Rock Desert in Nevada. Je kunt best wel tegen een streepje bloot!

LOLLAPALOOZA

Twee mainstages, bekende namen als The Weeknd, David Guetta en Dua Lipa en heel wat leuke randanimatie, van vuurspuwers over modeshows tot circus. Als fashionlover weet je dat je van 8 en 9 november in Berlijn moet zijn.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Uber al meer dan enkel wagens

Taxi’s, campers, huurwagens, alle vervoersmiddelen zijn goed om ons op reis te verplaatsen. Maar ...

Met een rotvaart door de poedersneeuw van Jasper, Canada

Natuurlijk kan je naar Frankrijk, Italië of Oostenrijk trekken om te skiën of snowboarden, ...

Slaap eens in een drijvende bubbel …

Struin maar eens door de Akihabara wijk in Tokyo en je beseft het meteen: ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.