Moeten we je nog wijzen op al het plastic dat aanspoelt op idyllische plekken? Heel wat droomstranden hebben te kampen met een overvloed aan aanspoelend plastic. Treuren, boos worden, het zijn stuk voor stuk opties, maar bij het Belgische label Oceans The Brand besloten ze er wat aan te doen. Enter stijlvolle zwemshorts uit gerecycleerd plastic!

100% Belgisch

De eco-luxueuze zwemshorts van het Belgische label zijn gemaakt uit 100% gerecycleerd plastic. Zo dartel je niet alleen stijlvol over het strand, je doet dat nog milieubewust ook. De eerste collectie van de jonge start-up gaat onder de naam ‘Colors of the ocean’ door het leven. De prints zijn ontworpen in België en worden vervolgens door digitaal te printen verwerkt in de shorts. Dit zorgt voor een prachtig resultaat, waarbij de coating ervoor zorgt dat de short helemaal niet als plastic aanvoelt, integendeel.

Met Bondy, Navy en Azure zijn er momenteel 3 modellen verkrijgbaar, maar we hebben zo een flauw vermoeden dat er hier in de toekomst nog een heel aantal gaan bijkomen.

Bestellen kan online via de webshop. Een short kost 65 euro en een deeltje daarvan gaat ook nog eens naar een goed doel. Waarom zou je er geen bestellen?

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Waar komt jouw koffie vandaan?

Begint jouw ochtend ook met een vers kopje koffie? Moet kunnen, maar heb je ...

#ConnectionsTest: Air Transat

Als een luchtvaartmaatschappij wordt verkozen tot beste vakantieluchtvaartmaatschappij van de wereld voor 2018, dan ...

Piemonte? Met de Vespa door de beste wijnstreek van Italië

De beste wijnstreek in Italië? Daar bestaat discussie over. Dat neemt niet weg dat ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.