De tijd dat cruisen enkel en alleen voor de iets oudere medebewoners van deze aardbol was, ligt al even achter ons. Deze varende paleizen stellen je in staat heel wat (droom)landen en steden te bezoeken, terwijl je reist in alle comfort. De schepen worden ook steeds luxueuzer en daar is de Viking Orion een uitstekend voorbeeld van.

Varen met een astronoom aan boord

Dit nieuwe bootje van Viking Orion Cruises is een echt pareltje. Ook de rederij heeft trouwens een uitstekende reputatie. Het is trouwens het 5de schep van deze rederij na de Sun, Sky, Star en Sea. 930 gasten vinden een plekje op de boot, schuiven de benen onder tafel in 8 restaurants en nemen een duikje in de twee zwembaden. Voor de wellness liefhebbers is er een spa.

Wat het schip echt bijzonder maakt? Een ‘Explorers Dome’, een soort van theater dat wat weg heeft van een planetarium. Gedurende heel 2018 reist er trouwens ook altijd een astronoom mee. in 2018 kan je de cruiseboot spotten in de Mediterrane zeegebied en in 2019 zet het koers naar Azië en Australië. Dat cruisen in de lift zit bewijst de rederij overigen met grootse plannen. Tegen 2017 wil het maar liefst 16 cruiseschepen in gebruik hebben. Ondertussen heeft dezelfde rederij ook al meer dan 60 rivierschepen in gebruik.

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Travel Talks: het Oman van Mélanie Mansart

Al meer dan 8 jaar helpt shopmanager Mélanie Mansart van de Travelshop in Zaventem ...

Liefdevol Laos

Terwijl Vietnam bij zowat iedereen wel een belletje doet rinkelen is dit veel minder ...

Met Halloween naar de States

De zomervakantie is nog maar net achter de rug of we kunnen alweer uitkijken ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.