De specialist in reizen richting New York? Zonder twijfel Connections. Logisch dus dat Decovry.com, hét online shopping platform met exclusieve aanbiedingen van unieke design- en lifestyle-items aan uitzonderlijke kortingen bij ons kwam aankloppen om samen een wedstrijd op te zetten. De hoofdprijs? Een prachtige citytrip naar The Big Apple!

Een 5-daagse citytrip naar misschien wel de meest fascinerende stad ter wereld, wie droomt daar nu niet van? Zeker als je weet dat je ook nog eens met het team van BE NY op stap mag. Deze Belgische gidsen zijn thuis in deze grootstad en nemen je mee op hun wandeling ‘From Hipster to Yuppie’. Een garantie op heel wat bijzondere plekjes en interessante weetjes.

Wat kan je winnen?

Na een rechtstreekse vlucht kom je aan in Hotel 50 Bowery**** waar je vier nachten logeert. Ongetwijfeld zal dit boektiekhotel in Chinatown je weten te charmeren. De coole designstijl, graffiti en de Aziatische invloeden brengen je onmiddellijk in de sfeer. De geweldige cocktails in de rooftopbar en lounge maken het helemaal compleet.

Wat je meepikt tijdens je wandeling, samengesteld door Patrick Van Rosendaal, dé Belgische stadsgids in New York? Wel Williamsburg, de hipste wijk van Brooklyn, waar hipsters thuis zijn om vervolgens met de ferry onder Brooklyn Bridge te varen en in downtown Manhattan aan te komen. Daar ga je op in de wervelende massa van Wall Street, het epicentrum van het financiële district.

>> Doe mee aan deze geweldige wedstrijd en WIN!

Deelnemen kan tot 2 september.

New York doorgronden

In New York verveel je je natuurlijk geen moment, maar uiteraard hebben we wel enkele tips voor je. De hipste wijken en leukste wijken? Dumbo, Bushwick en Chinatown zijn er maar enkele waar je dagenlang in kan verdwalen. Trek in een dessertje of een overheerlijke koffie? Dan botsten we recent om Sweet Moment NYC. Een aanrader! Of waarom niet heerlijk flaneren in één van de favoriete parken van Patrick Van Rosendaal? En ‘s avonds eet je toch een heerlijke Impossible burger, een pizza bij Roberta’s en duik je daarna één van de geweldige bars in. Enjoy!

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Toerist in eigen land met Gerrit and the City

Gerrit reist, maar dat hoeft niet naar het einde van de wereld te zijn. ...

Piemonte? Met de Vespa door de beste wijnstreek van Italië

De beste wijnstreek in Italië? Daar bestaat discussie over. Dat neemt niet weg dat ...

4 WK-gekke bestemmingen buiten Rusland

Binnenkort dossen we ons weer helemaal in het rood uit, halen we ons truitje ...

5 hippe zomerbars in Europa die je moet bezoeken

Eindelijk, het is zomer! Tijd om de short en zonnecrème uit te halen, je ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.