Kom op zondag 7 oktober naar onze AMERI-CAN DAY!

Wil je alles weten over Noord-Amerika, dan moet je simpelweg op zondag 7 oktober naar Docks Dome Brussels afzakken. Connections pakt er dan immers voor de tweede keer uit met de gratis AMERI-CAN DAY. Een dag die volledig in het teken staat van reizen naar Noord-Amerika.

Tal van topsprekers

Het succesrecept van de succesvolle eerste editie is behouden. Tal van topsprekers vullen maar liefst 3 podia. Reken op bekende namen als Tom Waes, die je mee neemt van oost naar west in de USA, Moora Van der Veken die komt vertellen over Hawai, Patrick van Rosendaal die komt vertellen over zijn laatste boek New York met de kids en Wouter Deboot die voor Iedereen Beroemd Amerika doorkruiste met de fiets. Dit zijn maar enkele van de namen die aanwezig zullen zijn.

Veel meer dan enkel sprekers


Uiteraard valt er veel meer te beleven. Decoratie, animatie en food, alles staat in het teken van Noord-Amerika. Je krijgt de kans om een praatje te slaan met ervaren reizigers, vragen te stellen en je onder te dompelen in de sfeer. Uiteraard lichten ook de product managers van Connections de tours in Canada en de Verenigde Staten toe. Of nu zwicht voor de bossen rond Vancouver, wild bent van New York of een roadtrip door de States overweegt. Hier krijg je op één dag alle info!

Tom Waes geeft alvast een voorsmaakje

Eén van de publiekstrekkers is natuurlijk Tom Waes, een man die al heel wat van de wereld zag. In het onderstaande filmpje enthousiasmeert hij jullie alvast om een bezoekje te brengen aan de Ameri-Can Day.

Gratis tickets

Vraag vandaag nog je gratis tickets aan via deze link en ontdek alvast het volledige programma www.americanday.be.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Wicked Wild Wild West

Fan van epische road trips en wil je je laten overdonderen door natuurpracht? Vink ...

10x romantische tips en plekjes in Parijs

Valentijnsdag komt er weer aan! Wat dacht je van een romantische weekendje weg naar ...

Dompel je onder in de smaken van Peru

Op zoek naar een minder bekende, maar overheerlijke wereldkeuken? Waag je dan zeker eens ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.