Op vrijdag 23 november barst de koopjesgekte weer los tijdens Black Friday, voor veel Amerikanen de ‘officiële’ start van de kerstinkopen. Deze soldendag valt op de vrijdag na Thanksgiving, een periode dat Amerikaanse winkeliers en warenhuizen er alles aan doen om het winkelend publiek naar hun winkels te lokken. Tijdens Black Friday kom je de beste deals en mooiste koopjes tegen, met kortingen tot wel 80%!

Ook in New York is Black Friday de belangrijkste soldendag van het jaar. Wil jij je slag gaan en mooie koopjes verzilveren in de beste winkels en warenhuizen van New York, lees dan zeker onderstaande tips. Door een goedkope vlucht naar New York te boeken, houd je meer shoppingbudget over dus sla hier alvast je slag voor je je Black Friday trip naar New York plant.

Let’s go shopping!

De soldendag van Black Friday barstte oorspronkelijk vroeg in de ochtend los, tegenwoordig zijn er steeds meer winkels die op de avond van Thanksgiving al starten met sublieme koopjes, of midden in de nacht. Op de websites van alle grote warenhuizen en winkelketens vind je de precieze openingstijden voor Black Friday 2018. Kijk het zeker na voor je te laat bent.

Black Friday coupons

In de lokale New Yorkse kranten vind je advertenties met de mooiste koopjes en kortingsbonnen (coupons) die je kan gebruiken om nog meer geld te besparen. Op de websites en social media kanalen van de verschillende winkelketens en warenhuizen vind je overigens ook diezelfde Black Friday advertenties. Better be prepared!

Door Buster Deals

Door Buster Deals zijn de ultieme reden om vroeg uit bed te komen! Een beperkt aantal artikelen wordt dan aan een spotprijs aangeboden direct na opening van de winkel of tijdens de vroege uurtjes van Black Friday. Het gaat hier vaak om elektronica artikelen van topmerken met zeer hoge kortingen. Vaak mag je slechts 1 Door Buster Deal per persoon kopen, bovendien is het aantal items in de regel beperkt, dus op is écht op.

Black Friday vs. Small Business Saturday

Aangezien de meeste verkopen op Black Friday plaatsvinden in grote warenhuizen en winkelketens, is er een soortgelijke dag in het leven geroepen voor kleinere winkeliers: Small Business Saturday. Deze dag valt na Black Friday en spoort mensen aan om geld uit te geven bij de lokale winkels. Ben je  op Small Business Saturday in New York? Kijk dan eens binnen bij lokale boetiekjes en winkeltjes in de wijken Meat Packing en SoHo.

Beste Black Friday winkels in New York

  1. Apple Store – De enige dag van het jaar dat Apple kortingen geeft op producten is op Black Friday. Voor een nieuwe iPhone, iPad of Mac aan een spotprijs moet je dus op 23 november bij een van de Apple stores zijn in New York.
  2. In de nacht van Thanksgiving op Black Friday opent Macy’s, het grootste warenhuis van New York, al rond 3 uur haar deuren en staan er al meterslange rijen voor de deur. Je moet er iets voor over hebben, maar reken maar dat je hier goede deals zult vinden!
  3. Bij Century 21 vind je het gehele jaar al mooie kortingen op designer kledij, op Black Friday zijn de deals echter nog beter!
  4. Ook bij het luxueuze Barneys New York vind je exclusieve designerkledij. Van Givenchy tot Prada, hier vind je op Black Friday kortingen tot wel 40% op geselecteerde items.
  5. Bij Bergdorf Goodman bieden ze naast de Black Friday aanbiedingen op schoenen en kleding ook gratis snacks en drankjes aan en vind je talloze schoonheidsevenementen.
  6. Een megastore voor elektronica artikelen in New York is Best Buy. Op Black Friday vind je hier talloze kortingen en zal je zeker een beste koop doen. Dit is het adres om de nieuwste techgadgets te scoren aan topprijzen!

GROTE solden, dat is Black Friday in New York! Door de enorme kortingen vind je op deze dag een shopping madness die je niet snel ergens anders zal meemaken. Reken maar op lange wachtrijen, heel veel mensen en chaotische shopaholics. Durf jij deze koopjesgekte aan in New York, ontdek dan hier onze Black Friday promoties en goedkope vluchten naar New York. Zo profiteer je van de beste deals voor en tijdens Black Friday in New York!

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

MEET LOÏC VAN IMPE

Moeten we Loïc Van Impe nog aan je voorstellen? Deze kerel brak door met ...

De veiligste reislanden ter wereld

Ben je een angsthaas? Ga je graag veilig op reis? Dan hebben we goed ...

Waarom je simpelweg naar Panama moet

Wanneer je aan Panama denkt, denk je wellicht alleen maar aan het Panama kanaal. ...

10 praktische tips voor Londen

Londen is een bruisende stad die continu in beweging is en waar van alles ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.