Dat Boston stevig aan populariteit wint vinden we bij Connections evident, het is een geweldige stad. Je vindt er ook heel wat bijzondere hotels, maar Hotel Commonwealth spant toch wel de kroon. Niet zozeer omwille van de inrichting of het comfort, maar wel om de bijzondere deal die ze er hanteren.

Wandel je korting bij elkaar

Heel wat hotels bieden vandaag de dag sportfaciliteiten aan. Van samenwerking met fitnesscentra tot een spinfiets in je kamer, het bestaat. Maar de deal die je bij Hotel Commonwealth in Boston kan sluiten is toch wel heel bijzonder. Stap 10.000 stappen per dag en sprokkel korting. Op een citytrip kom je daar normalerwijze zonder probleem aan.

Boek het ‘Fit to be Square’ pakket bij het hotel en je krijgt een Fitbit gedurende je verblijf. Vanaf dan is het: hoe meer je wandelt, hoe hoger je korting. Stap je 20.000 stappen per dag, dan mag je rekenen op een korting van 20%. Het enige wat je moet is een fotootje nemen met je smartphone van je resultaten en deze bij het uitchecken voorleggen. Bovenop deze korting krijg je ook nog een kortingsbon op New Balance schoenen en korting op het ontbijt bij de buren. Kwestie van je energiereserves terug aan te vullen.

Boston verken je perfect te voet

Een groot voordeel is dat je Boston uitstekend te voet kan verkennen. Het hotel, dat in de schaduw van Fernway Park gelegen is ligt bovendien uiterst centraal en vormt de ideale uitgangsbasis voor je trip. Je scoort de deal tot het einde van dit jaar, maar houd er wel rekening mee dat de winters in Boston hoogst onguur kunnen zijn. Snel je goedkope vlucht met Connections boeken is dus de boodschap.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

5 beste spa hotels ter wereld

De weldaad van een verblijf in een spa hotel valt niet te onderschatten. Even ...

The Travelling Generation op Instagram #1

Hoe tof is het om insider tips te lezen van de reisspecialisten, tour guides ...

Op wereldreis? Leuk! Maar, euuh… Hoe pak je dat aan?

De knoop is doorgehakt, de beslissing is genomen: je laat alles achter en trekt ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.