Inspiratie bieden, dat is wat we willen doen met The Travelling Generation. Daarvoor werken we af en toe samen met reislustige bloggers die hun reizen documenteren. Travel Rebel is zo iemand die graag de wereld verkent en dat ook nog eens perfect documenteert met meeslepende verhalen en mooie foto’s. Vandaag laten we ons meevoeren naar IJsland, waar Charlotte ons aantoont dat je in dit vrij dure land ook met een klein budget uit de voeten kan.

——————–

We zijn nog maar net terug van onze roadtrip door IJsland en het was zonder twijfel een van de indrukwekkendste plekken qua natuur dat ik al ooit gezien heb. Aangezien dit land de laatste jaren zo werd gepromoot op sociale media had ik het redelijk toeristisch verwacht. Toch viel dat zelfs in de meest toeristische plekjes zoals Geysir, Gullfoss en Seljalandsfoss heel.

Je had waarschijnlijk al wel gehoord van prachtige watervallen, spectaculaire stranden en namen die niet uit te spreken zijn.. en mogelijks ook over het stevige prijskaartje dat er aan vasthangt. Daarom heb ik speciaal voor jullie enkele top tips opgelijst om Ijsland toch te ontdekken met een beperkt budget.

De tips? Die lees je hier!

Zelf voordelig naar IJsland? Boek je voordelige vlucht met Connections of boek de Winter Break in IJsland.

 

 

 

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Guadeloupe: een Frans paradijs in de Caraïben

Guadeloupe is een Frans overzees departement in de Caraïbische Zee, bestaande uit een archipel ...

MEET LOÏC VAN IMPE

Moeten we Loïc Van Impe nog aan je voorstellen? Deze kerel brak door met ...

Waarom je simpelweg naar Panama moet

Wanneer je aan Panama denkt, denk je wellicht alleen maar aan het Panama kanaal. ...

5 super leuke last minute bestemmingen

Had je nog niet de tijd gevonden om reisplannen te smeden voor komende zomer? ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.