Inspiratie bieden, dat is wat we willen doen met The Travelling Generation. Daarvoor werken we af en toe samen met reislustige bloggers die hun reizen documenteren. Travel Rebel is zo iemand die graag de wereld verkent en dat ook nog eens perfect documenteert met meeslepende verhalen en mooie foto’s. Vandaag laten we ons meevoeren naar IJsland, waar Charlotte ons aantoont dat je in dit vrij dure land ook met een klein budget uit de voeten kan.

——————–

We zijn nog maar net terug van onze roadtrip door IJsland en het was zonder twijfel een van de indrukwekkendste plekken qua natuur dat ik al ooit gezien heb. Aangezien dit land de laatste jaren zo werd gepromoot op sociale media had ik het redelijk toeristisch verwacht. Toch viel dat zelfs in de meest toeristische plekjes zoals Geysir, Gullfoss en Seljalandsfoss heel.

Je had waarschijnlijk al wel gehoord van prachtige watervallen, spectaculaire stranden en namen die niet uit te spreken zijn.. en mogelijks ook over het stevige prijskaartje dat er aan vasthangt. Daarom heb ik speciaal voor jullie enkele top tips opgelijst om Ijsland toch te ontdekken met een beperkt budget.

De tips? Die lees je hier!

Zelf voordelig naar IJsland? Boek je voordelige vlucht met Connections of boek de Winter Break in IJsland.

 

 

 

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

7 tips bij het boeken van je last minute

Ben je het type dat de kat uit de boom kijkt of misschien heb ...

9 Instagram hotspots in New York

New York is als één van de bekendste steden ter wereld gefotografeerd vanuit elke ...

De mooiste plekjes op La Réunion

La Réunion is niet zo heel bekend bij ons, nochtans is deze Franse overzeese ...

3 gloednieuwe bars in New York

Een tripje naar The Big Apple in het vooruitzicht? Nice! Als er één stad ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.