Los Angeles wordt ook wel L.A. of City of Angels genoemd, en is groot, heel groot. Deze stad aan de westkust van de Verenigde Staten heeft ruim 4 miljoen inwoners. Het is de grootste stad in Californië en na New York, de grootste van de Verenigde Staten. Van het strandleven op Santa Monica tot de bergen van Hollywood, er is zoveel te ontdekken en te beleven in L.A. Waar moet je heen? Waar te eten? Waar schenken ze de beste koffies? Waar zijn de hipste feestjes? Om de voorpret van jouw trip to L.A. te starten, geven we je alvast deze tips mee: 10 toffe plekjes in L.A.

Verve Coffee

Voor goede koffies, heerlijke zoete gebakjes, free wifi en organic tea ben je bij Verve Coffee aan 3RD Street Los Angeles aan het juiste adres. Er heerst hier een relaxt, easy-going sfeertje met locals en toeristen, en is de ideale plek om je dag in L.A. goed te starten.
www.vervecoffee.com

The Getty

Kunst, architectuur en zeer uiteenlopende exposities, dit beroemde museum kan en mag je niet missen wanneer je L.A. bezoekt. Maak zeker een wandeling in de tuinen van The Getty, waar je een prachtig uitzicht hebt over de City of Angels!
www.getty.edu

Gelateria ULI

In downtown L.A. en op 3RD Street vind je vestigingen van Gelateria Uli. Hier wordt het ijs dagelijks vers en op ambachtelijke wijze gemaakt. Kiezen wordt moeilijk: je vindt er tientallen ijsjessoorten. Van Amerikaans geïnspireerde smaken zoals Pumpkin Spice en California Pistachio tot Jamaican Hibiscus icecream en zelfs Belgisch speculoosijs, bij Gelateria Uli maken ze ijsjes van wereldformaat.
www.gelateriauli.com

Kettle Black

Midden in de hipsterwijk Silverlake vind je Italiaans restaurant Kettle Black. Van brunch tot cocktails en Sunday Supper, hier eet je zoals Amerikaanse Italianen dat doen: veel, lekker en lang. Van de pasta’s tot de pizza’s en alles ertussen in: alles is homemade en het proeven waard. Kettle Black is een niet te missen dinner hotspot in L.A.
www.kettleblackla.com

The Line Hotel L.A.

Trendy, creatief, urban, kleurrijk, arty en een vleugje Koreaans, dat is The Line Hotel in L.A. Je vindt het hotel in downtown L.A., Koreatown waar 24/7 een ongekende energie hangt. Hier kom je om te slapen, feesten, eten en er is een hoog m’as-tu vu gehalte. Laat dit je zeker niet afschrikken, maar boek een lunch of overnachting in één van de meest trendy hotels van L.A.
www.thelinehotel.com

Museum of Neon Art

Neon is populairder dan ooit. Voor wie op zoek is naar de kunstvorm van deze populaire verlichtingsbron, is bij MONA in Los Angeles aan het juiste adres. Laat je verrassen door de kunstzinnige creaties van neon en de wetenschap erachter, met edele gassen, fosfor en elektriciteit.
www.neonmona.org

Sawyer Los Angeles

Bij café/restaurant Sawyer hangt heel de dag een relaxt, easy-going sfeertje. Je kan er zowel ontbijten, lunchen als dineren, op de kaart vind je vooral van ‘gepimpte’ Amerikaanse gerechtjes. Tip: reserveer een tafeltje op de romantische patio!
www.sawyerlosangeles.com

Third Street Promenade

In downtown Santa Monica vind je Third Street Promenade, oftewel the place to shop! Hier vind je een zeer divers aanbod voor je nodige retail therapy in L.A. Van ketens als Victoria’s Secret tot Abercrombie & Fitch en interieurmerk Anthropologie tot diverse – hoe kan het ook anders – L.A. surfmerken.

Farmers Market L.A.

The Farmers Market is een gigantische openlucht foodmarkt met alle wereldkeukens om van te proeven. Van Cajun kitchen tot organic vega bites en all American hotdogs tot homemade Italian icecream, hier vind je allerlei lekkers om een hongerige maag te stillen.
www.farmersmarketla.com

TCL Chinese Theatre

Een avondje naar de cinema mag niet ontbreken wanneer je in Hollywood bent, de bakermat van de filmindustrie. En waar doe je dat het best? Bij TCL Chinese Theatre! Dit filmhuis is vooral bekend om de betonnen tegels waar Hollywoodsterren een hand- of voetafdruk hebben achtergelaten, maar stap hier zelf ook maar eens over de rode loper!
www.tclchinesetheatres.com

Op zoek naar een goedkope vlucht naar Los Angeles? Je boekt het bij Connections. Ook vind je op onze site diverse rondreizen naar Californië. Op The Travelling Generation vind je snel weer toffe hotspots van L.A. Heb je zelf tips? Mail ons!

 

  • Show Comments

  • Inge

    Third Street Promenade heeft niet alleen hippe winkels maar ook leuke restaurantjes en cafeetjes. Het is dé tofste plek van Los Angeles. Niet alleen Third Street Promenade maar heel Santa Monica is een geweldige plaats om te verblijven tijdens je bezoek aan LA. Je hebt strand, restaurants, bars, cafeetjes, winkels en de beroemde pier op wandelafstand van elkaar. En bovendien ligt Hollywood, Beverly Hills, Malibu en Venice Beach net ‘achter de hoek’.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Studio 54 komt terug naar New York City! (en jij kan erbij zijn)

De meest legendarische discotheek aller tijden komt terug naar New York City. En wel ...

Met een rotvaart door de poedersneeuw van Jasper, Canada

Natuurlijk kan je naar Frankrijk, Italië of Oostenrijk trekken om te skiën of snowboarden, ...

5x romantische citytrips voor Valentijn

Wil je jouw geliefde dit jaar verrassen op Valentijnsdag? Wat dacht je van een ...

Hidden Gem New York: Domino Park

Parken bij de vleet in The Big Apple. Alleen al met het bezoeken van ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.