Heb je de nieuwe slogan van Nebraska al gehoord? Met “Honestly, not for everyone” maken ze alvast een duidelijk statement. Maar op wie mikken ze dan wel daar in Nebraska? Wij bekijken even samen met jou of je in de doelgroep past?

De campagne met deze slogan wordt alvast volgend jaar doorheen de hele VS uitgerold. Controversieel? Bwah, dat valt nog wel mee vinden wij. Punt is dat een beetje humor in een slogan altijd werkt en uiteindelijke slagen ze de nagel op de kop.

Nebraska mikt immers op avonturiers, niet meer of niet minder. Momenteel is Nebraska niet echt superpopulair. Slechts 8 staten in de VS tellen minder toeristen dan Nebraska. De regio heeft dan ook zijn reputatie tegen, maar daar willen ze met deze campagne dus verandering in brengen.

Wij geven je alvast 3 avontuurlijke redenen mee om misschien toch eens door deze zwaar onderschatte staat te trekken.

Carhenge

Stonehenge daar heb je waarschijnlijk al van gehoord, maar ken je ook Carhenge? In Alliance vind je een replica die opgebouwd is met autowrakken. Leuk om zien! Nee, een hele dag ga je hier niet spenderen, maar een snelle stop is het zeker waard op je doortocht. Toffe foto’s gegarandeerd.

Toadstool Geological Park

Voor rotsformaties die op paddstoelen lijken moet je in dit geologische park in het noordwesten van Nebraska zijn. Dit is het ideale gebied voor een stevige wandeltocht terwijl je je ogen uitkijkt. Houd je van rotsformaties en wil je daar best wel wat kilometers voor afleggen, dan is dit vast helemaal je ding.

Crane Trust Nature & Visitor Centre

Dieren staan hier centraal in dit beschermd gebied dat bovendien gratis toegankelijk is. Dwaal door de vlindertuin, sta oog in oog met een kudde bizons en verken wandelpaden door een prachtig natuurlandschap. Hier vervelen natuurliefhebbers en avontuurlijk ingestelde hikers zich geen moment

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

7 bijzondere hotspots in Marrakech

Houd je van zon, lekker eten, verwend worden in spa’s, shoppen en fotografie? Dan ...

La Palma, het groene Canarische eiland

La Isla Bonita, beter bekend als La Palma is één van de 7 Canarische ...

Bewonder wilde dieren in IJsland

Reuzen van onze oceaan spotten Waar je het beste walvissen kan bekijken? In het ...

Voorbij Angkor Wat in Cambodja

De kans is groot dat je spontaan Angkor te horen krijgt als je naar ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.