November kan zo’n saaie, nietszeggende maand zijn… Het weer is kouder, dagen zijn korter en er zijn helaas nog geen feestdagen in het verschiet. Daarom deze 5 topbestemmingen die iets bijzonders te bieden hebben in november, of gewoon een aangenaam klimaat. Van Black Friday shoppen in New York tot zonnen op Venice Beach, een tripje naar een van onderstaande bestemmingen zullen jouw novembermaand onvergetelijk maken!

Zoek de zon op in Los Angeles

Terwijl in België de winter zijn intrede doet met sneeuw, vrieskou en gladde wegens, kan jij deze maand nog gaan genieten van zon, zee en strand! Er zijn veel plekken op deze aardbol waarbij je de zon kan gaan opzoeken. Dichtbij huis is een optie, maar waarom niet een tripje naar Los Angeles boeken? Op Santa Monica Beach en Venice Beach heeft deze miljoenenstad een paar prachtige stranden waarbij het mede door het mediterrane klimaat in L.A. goed vertoeven is.

Van een Dia de Los Muertos Festival tot Thanksgiving festiviteiten en het L.A. Comedy Festival, Los Angeles heeft nog veel meer te bieden in november, bekijk hiervoor de website van Free Tours by Foot. OP zoek naar goedkope tickets naar Los Angeles? Zoek niet verder!

Beleef ongekende luxe in Abu Dhabi

De hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten bulkt van het geld, en dat merk je aan alles in Abu Dhabi. De snelste rollercoaster ter wereld, de meest luxe hotels en shoppingcentra waar je mond van openvalt, het zijn maar enkele gezichten van Abu Dhabi. Je kan er Net zo goed pik je er een flinke portie cultuur mee, onderhandel je er op lokale marktjes of maak je een wandeling door de haven. Abu Dhabi imponeert, elke keer opnieuw.

Benieuwd wat Abu Dhabi nog meer te bieden heeft? Je leest het hier. Voor goedkope vliegtickets naar Abu Dhabi en citytrips naar Dubai ben je bij Connections aan het juiste webadres.

Walvis spotten in Californië of Zuid-Afrika

Op de website whaletrips.org kan je zien waar en wanneer je moet zijn om walvissen te spotten. In november kan dat volgens de website op 4 verschillende plekken. Onze tip: ga naar Californië of Zuid-Afrika! Minder ver vliegen, en Zuid-Afrika heeft als bijkomend voordeel dat je zonder jetlag reist, de tijdzone is hier gelijk aan die van België. En waar moet je dan precies zijn om die prachtige dieren in real life te kunnen aanschouwen? In Californië is dat in McKerricher State Park en Mendocino Headlands State Park, in Zuid-Afrika doe je dit best bij het kustplaatsje Hermanus.

Meer weten? Check de site whaletrips.org! Voor een rondreis door Californië, goedkope vluchten naar Los Angeles of een trip naar Zuid-Afrika kijk je best even op de website van Connections.

Shop ‘till you drop in New York City

New York is een waar shopping paradijs. Voor iedereen is er wel iets te vinden: van kleine marktjes met producten van New Yorkse creatievelingen tot grote flagship stores van bekende merken en warenhuizen als Macy’s en Bloomingdale’s. Waarom je echter in november een shoppingtripje naar New York zou moeten boeken is om de koopjesgekte tijdens Black Friday eens mee te maken. Dit jaar valt deze soldendag op vrijdag 23 november, voor veel Amerikanen is dit de ‘officiële’ start van de kerstinkopen. Tijdens Black Friday kom je de beste deals en mooiste koopjes tegen, met kortingen tot wel 80%!

Meer weten over Black Friday? Je leest er hier alles over.
Tripje boeken naar New York? Dat doe je best via Connections waar je ook terecht kan voor goedkope vliegtickets naar New York. Enjoy your shopping trip!

Ben je avontuurlijk, spontaan en reislustig? Boek een last minute!

Aangezien de dure feestmaand december weer voor de deur staat, is het wellicht ook tijd om een budgettaire overweging te maken. In dat geval kan je best een last minute boeken. Laat je verrassen door het aanbod van de scherpgeprijsde reisjes van Connections! Van zonnebaden aan de Turkse Rivièra tot een rondreis naar de koninklijke steden van Marokko, een last minute reisje in november zal deugd doen, en je  houdt nog wat geld over voor decembercadeaus.

Bekijk hier al onze last minute reizen in november. Enjoy your holiday!

 

  • Show Comments

  • Inge

    November is trouwens de perfecte periode om Los Angeles te bezoeken. Dan heb je het minste last van de smog en kan je echt genieten van die prachtige blauwe lucht aan het strand.

  • Merel

    Kijk eens aan! Nog een reden om af te reizen naar LA in november 😉 Dank voor de tip, Inge!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

De speeltuin voor avonturiers: Hawaii

Inge gaat geregeld op reis, alhoewel, dat is eigenlijk nog een understatement. Inge gaat ...

De onderwaterwereld van Lake Tahoe

Lake Tahoe is een gigantisch zoetwatermeer op de grens tussen Californië en Nevada, met ...

5 beste spa hotels ter wereld

De weldaad van een verblijf in een spa hotel valt niet te onderschatten. Even ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.