New York City staat bekend als ‘the city that never sleeps’, en dat heeft zo zijn redenen. Het nachtleven is hier namelijk net zo actief en snel als de stad zelf. De nachtclub die vandaag nog the place to be is, kan morgen alweer oud nieuws zijn. Daarom is het goed om te weten wat momenteel de beste en meest trendy clubs van New York zijn. Here we go!

OAK

OAK (One of A Kind) is een van de meest trendy en exclusieve clubs in New York. Lukt het je door het strenge deurbeleid te komen, dan kijk je je ogen uit: naast een stijlvol en verfijnd interieur dans je hier met modellen, acteurs en andere beroemdheden. De prijzen van de drankjes zijn ook vrij hoog, dus kleed je niet enkel stijlvol aan, maar neem ook je creditcard mee.
www.1oaknyc.com
OAK, 453 W 17th Street in Chelsea (Meatpacking District)

Marquee

Marquee gaat al langer mee in de party scene. Na een grondige verbouwing werd Marquee in 2013 officieel herboren. Ook hier zijn de portiers streng, mannen zonder metgezel mogen meestal niet naar binnen. Kom je binnen, dan ben je verzekerd van een topavond. Volgens de New Yorkers is deze club in West Chelsea na de heropening beter dan ooit!
www.marqueeny.com
Marquee, 289 10th Avenue in West Chelsea

Lavo Nightclub

Lavo Nightclub in Midtown East is zowel een restaurant als een nachtclub, en staat bekend om zijn heerlijk Italiaanse gerechten die geserveerd worden op de bovenste verdieping. Na het diner ga je naar de luxueuze club beneden waar regelmatig wereldberoemde DJ’s het publiek opzwepen met house en electro muziek.
www.lavony.com
Lavo Nightclub, 39 E 58th Street, New York

Cielo

Van Deep House to Trance en Techno House, Cielo maakt al meer dan 12 jaar naam en faam in New York. Deze nachtclub heeft bewezen een blijvertje te zijn. Geen VIP-behandeling, maar het plezier van het dansen staat hier centraal wat maakt dat de toegang en sfeer er ongedwongen en easy-going is.
www.cieloclub.com
Cielo, 18 Little West 12th Street in Meatpacking District

Le Bain Rooftop Bar

Midden in het Meatpacking District vind je op de 18e verdieping van het The Standard Hotel Le Bain, een rooftop bar dat zich stevig gevestigd heeft in de New Yorkse clubscene. De toegang en drankprijzen zijn hier nog redelijk betaalbaar is, de zomerse rooftop feestjes onvergetelijk en het    360° uitzicht op New York City is prachtig!
Website Le Bain
The Standard, High Line, 848 Washington St, New York

PH-D Rooftop Lounge

Nog een bekende naam in de New Yorkse clubscene, is PH-D. Hier kan je elke dag van de week komen feesten. Terwijl je danst heb je een prachtig zicht op het Empire State Building. Dit is een zeer populaire plek bij het Wall Street publiek dat graag feestviert met uitzicht over de skyline van Manhattan.
www.phdlounge.com
PH-D Rooftop Lounge, 355 West 16th Street

Output

Liefhebber van underground house? Dan is Output een van de beste clubs in New York om naartoe te gaan. Deze club biedt een laagdrempelige ervaring in vergelijking met concurrerende clubs in Manhattan. Er is geen dresscode en de drankjes zijn niet krankzinnig hoog geprijsd. De feestjes bij Output zijn wel zeer populair, controleer dus zeker van te voren of er online kaartjes te koop zijn.
www.outputclub.com
Output, 74 Wythe Avenue, Brooklyn

Boek hier een goedkoop vliegticket naar New York of een volledige citytrip naar The City That Never Sleeps, en duik zelf het nachtleven in van New York!

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

10 praktische tips voor Londen

Londen is een bruisende stad die continu in beweging is en waar van alles ...

Iraklion: het kloppende hart van Kreta

Een reis naar Kreta is niet compleet zonder de hoofdstad Iraklion aan te doen. ...

5 topattracties van Universal Studios Hollywood

Van het strandleven op Santa Monica tot de bergen van Hollywood, er is zoveel ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.