Het is geen geheim dat je zalig kan shoppen in New York. En shoppen in New York is niet compleet zonder een paar sneakers te scoren. Of je nu op zoek bent naar goede loopschoenen om te trainen, een paar nieuwe Nike’s of exclusieve sneakers in gelimiteerde uitgave, in New York zal je ongetwijfeld je favoriete paar sneakers gaan vinden. De enige vraag is: waar moet je zijn? Er zijn immers zoveel sneakerstores! The Travelling Generation ging voor je op zoek en vond de 8 beste sneakerstores van New York.

Stadium Goods

Van Adidas en Puma tot Nike en Vans, bij Stadium Goods vind je sneakers van alle bekende topmerken voor zowel dames, heren als kids. Ook zijn hier de exclusieve en limited edition sneakers verkrijgbaar, Stadium Goods is met 2 locaties een shopwalhalla voor sneaker addicts.

Stadium Goods – 47 Howard Street en 305 Canal Street, New York

Concepts NY

Ben jij een échte sneaker addict, en wil je niets liever dan een exclusief sneakermodel aan je voeten? Stap dan eens binnen bij Concepts NY aan Hudson Street. Hier vind je de meest exclusieve sneakerlijnen en -modellen van de grootste merken. In samenwerking met diezelfde merken brengt Concepts NY ook eigen modellen tot leven. Dus wens je een sneaker die niet in Europa verkrijgbaar is? Rep je naar Concepts NY!

Concepts New York – 225 Hudson Street, New York

NikeLab

Ben jij een echte Nike fan? Bezoek dan eens een van de Nike concept stores in New York. Onze favoriet is NikeLab in Mercer Street waar je naast de nieuwste Nike sneakers ook de kledij van een van Amerika’s meest iconische sportmerken kan shoppen.

Nike Lab – 21 Mercer Street, New York

House of Hoops

Wat krijg je als je Nike en Footlocker samenbrengt? House of Hoops. Deze samenwerking leverde prachtige winkels op waar je – zeker als basketbal fan – blij van wordt. Hier vind je alle sneakers en kledij van Nike Basketbal, Nike Sportswear en Nike Jordan.

House of Hoops (Footlocker) – 268 W 125th Street, New York

Century 21

Naast het 9/11 memorial Statue vind je Century 21, een outlet shopping mall waar je veel bekende sneakermerken aan scherpe prijzen zult vinden. Het is wel een kwestie van geluk welke maat en welke merken er verkocht worden. Maar de moeite waard om even te gaan piepen!

Century 21 – 22 Cortlandt Street, New York

KITH

Wellicht zegt KITH jou niks, in New York kent iedereen dit hippe lifestyle label. Op verschillende locaties en in de bekende warenhuizen kan je de coolste en exclusieve sneakers en streetwear van KITH shoppen. De winkels zelf zijn ook een bezoekje waard, architectenbureau Snarkitecture creëerde een unieke, out-of-the-box shopping experience. Een must-visit!

KITH Women – 337 Lafayette Street & 233 Flatbush Avenue, New York

Supreme

Een lijstje met de beste sneakerstore van New York kan niet zonder vermelding van Supreme. Dit van oorsprong New Yorkse skatemerk is uitgegroeid tot en vast icoon in de skatewereld en ver daarbuiten. Hier shop je kledij en sneakers van het eigen Supreme label alsook andere bekende sportmerken. Bij de lancering van een collaboration collection vind je hier een meterslange rij op straat…

Supreme 274 Lafayette Street, New York

Dover Street Market

Dover Street Market is in de eerste plaats een high fashion store, met talloze exclusieve modemerken in het aanbod. Ook de sneakerafdeling is het benoemen waard,je vindt hier veel van Nike’s samenwerkingen, maar ook high fashion sneakers van onder andere Common Projects, Undercover en Raf Simons. Tip: neem je credit card mee!

Dover Street Market, 160 Lexington Avenue, New York

Wil je graag gaan shoppen in The Big Apple? Boek dan hier een goedkope vlucht naar New York of bekijk onze New York promo’s of een compleet verzorgde citytrip naar New York. Go Explore!

Head Image: KITH by Noah Kalina

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Travel Talks: 12 must-visits voor Washington D.C.

Hoe tof is het om mooie reisverhalen en insider tips te lezen van de ...

3 perfecte alternatieven voor Barcelona

Ben jij fan van Barcelona? Terecht! Maar ben je er recent een aantal keer ...

De mooiste stranden, verrassend dichtbij

Verlang jij ook al naar zon, zee en strand? En dan het liefst een ...

8x de coolste ijshotels ter wereld

Ben je op zoek naar een onvergetelijk avontuur waarbij je de winterse kou kan ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.