De meest legendarische discotheek aller tijden komt terug naar New York City. En wel in de vorm van een exclusieve Studio 54 soiree tijdens de Gay Pride New York 2019! Dit party event is het resultaat van een samenwerking tussen Connections en Star Events, het Belgische evenementenbureau dat al jarenlang de legendarische Studio 54 feesten organiseert in Antwerpen. Star Events weet wel hoe ze een feestje moeten bouwen, Connections heeft dan weer alle New York expertise in huis. Als dat geen garantie is voor een goed feestje..!

Studio 54, where it all began…

Disco, drank, drugs, celebrities, modellen, transgenders, homo’s, de it-scene en heel veel glamour: dat was Studio 54 in New York City! Kwam je eenmaal door het strenge deurbeleid van deze nachtclub in Manhattan, dan betrad je een magische wereld van de partyscene eind jaren ‘70. Ondanks het korte bestaan van amper 2 jaar heeft deze New Yorkse discotempel een onuitwisbare indruk achter gelaten, en is zelfs uitgegroeid tot het symbool van het disco tijdperk. Zo besloot in 2001 de Antwerpse discotheek Red and Blue elke eerste zondag van de maand een Studio 54 party te organiseren ter ere van de originele club in New York. Dit maandelijkse discofeest groeide uit tot zo’n groot succes, dat er vanaf 2002 een jaarlijkse Studio 54 editie georganiseerd werd op een grotere locatie. Naast confetti, discoballen, glitterfonteinen, champagne en de nodige pluimen passeert hier elk jaar ook een reeks vooraanstaande (inter)nationale artiesten de revue om duizenden discoliefhebbers een glamoureuze avond te laten beleven. En in de zomer van 2019 zal Studio 54 Antwerpen voor New York verruilen. Wil je erbij zijn? Dat kan door mee te gaan met de exclusieve World Pride New York reis van Connections!

Studio 54 tijdens de New York Gay Pride 2019

Kris Vanhoyland van Star Events is organisator van het jaarlijkse Studio 54 discofeest in Antwerpen. In samenwerking met Connections zal er dit jaar tijdens de Gay Pride van New York 2019, door Star Events een exclusieve Studio 54 soiree georganiseerd gaan worden. We stelden hem enkele vragen over wat we mogen verwachten.

Studio 54 soiree tijdens de New York Gay Pride, wat mogen we verwachten?

A ONCE-IN-A-LIFETIME EXPERIENCE! De unieke combinatie van de feestelijkheden van 50 years of Stonewall, het treffen van the World Pride en het plaatsvinden van de exclusieve Studio 54 soiree, en dit alles in de wereldstad New York, waar al deze unicums hun oorsprong vonden, maakt dit onder meer zo bijzonder. We gaan effectief back to the roots met Studio 54.  Het is een zeer uitzonderlijke opportuniteit om dit te kunnen en te mogen doen, want we zullen hierdoor meer dan ooit in de mogelijkheid zijn om de grootse Studio 54 beleving die er ooit heerste te evenaren. Verwacht je niet alleen een prachtige locatie in New York, maar ook aan top entertainment door New Yorks talent en glitter en glamour all the way. Extravagantie uiteraard ook ten top!

Studio 54 tijdens de New York Gay Pride, enkel voor discoliefhebbers?

Studio 54 is een wel gesmaakte combinatie van disco, soul, funk & salsa en de allergrootste hits uit de jaren ’70, ’80 ’90 maar ook van vandaag. Het is een zinnenprikkelend totaalgegeven, zowel naar muziekinvulling als naar beleving, wat zich leunt tot een zeer toegankelijk concept. Dit merken we ook op ons jaarlijks Studio 54 evenement in België waar we een zeer breed publiek weten te charmeren.

Nu het evenement ook nog eens kan plaatsvinden in de stad waar ze haar iconische reputatie heeft verworven, maakt dat iedereen deel uit kan maken van een zeer unieke belevenis, misschien ook wel zelfs historisch te noemen.

Kan  je ons al een tipje van de sluier geven wat betreft de optredens en artiesten of DJ’s?

We zijn volop bezig met de invulling van de Studio 54 soiree in New York. We willen dit graag zo bijzonder mogelijk maken, ook op vlak van artiesten en DJ’s. Studio 54 is een totaalbeleving en het plaatje moet kloppen, daarom gaat onze voorkeur er naar uit om samen te werken met muzikaal talent uit New York. Zonder twijfel belooft het een avond vol verrassingen te worden, dat kan ik u wel zeggen.

Moeilijk om Studio 54 te evenaren, toch zijn de Antwerpse edities van Star Events al jaren een succes, wat is jullie succesformule?

De toegankelijkheid, tolerantie, openheid, … van ons fantastisch publiek is daar de reden van. Studio 54 is een ‘way of living and thinking’. Zet daarnaast de beste hits uit de jaren ’70, ’80, ’90 alsook van vandaag, en je hebt een avond die echt niet meer stuk kan! Studio 54 is ook bijna het enige feest nog in België waarvoor de mensen zich in een andere outfit steken of opkleden.  Vanaf de 2019 editie gaan we hier telkens een leuk thema aankoppelen om zo het nog meer tot 1 geheel te laten verlopen.

Wat voor show, optreden of komst van een celebrity staat nog op de wishlist van de Star Events organisatie voor een van de volgende Antwerp edities?

Door de jaren heen zijn er uiteraard al talrijke artiesten de revue gepasseerd.  Van Jimmy Sommerville (Bronski Beat), Grace Jones, Nathalia, Kate Ryan, The Gibson Brothers, The Three Degrees, Luv, Boney M, Irene Cara, Gloria Gayner, Chic, Sister Sledge, Dolly Dots, …   Het zijn er echt teveel om op te lijsten.  Maar als dromen zouden bestaan en we er 2 namen uit zouden mogen pikken dan zeg ik…. ABBA en THE BEE GEES!

Follow the call of the discoball

Wil jij dit zeer exclusieve, once-in-a-lifetime feestje meemaken tijdens de New York Gay Pride? Boek dan hier de World Pride, een volledig verzorgde reis naar New York van Connections inclusief vliegticket, hotel, excursies én toegang tot de Studio 54 soiree!

CONNECTIONS NEW YORK l WORLD PRIDE

  • VERTREK 25 JUNI 2019 – TERUGKOMST 01 JULI 2019
  • €1499 per persoon
  • DE STUDIO 54 SOIREE IS EEN EXCLUSIEVE PARTY WAAROP ALLE DEELNEMERS VAN DE NEW YORK REIS WORDEN UITGENODIGD – (GEEN TOEGANGSPRIJS)

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

10x toffe plekjes in LA!

Los Angeles wordt ook wel L.A. of City of Angels genoemd, en is groot, ...

4 onvergetelijke city spa’s!

Klaterend water, ervaren handen die je rug kneden, felblauwe tinten en een geest die ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.