Het nieuwe jaar is nog maar net van start gegaan, dus het plannen van je volgende zomertrip kan beginnen! Heb je nog geen idee waar je heen moet gaan deze zomer? Wij zetten 5 topbestemmingen voor de zomer van 2019 voor je op een rijtje. Laat de vakantiepret maar beginnen en tel af naar de zomer. Enjoy!

Matera – Italië

Vergeet even de Italiaanse meren, Toscane of de Adriatische kust. In 2019 is het namelijk in het Zuiden van Italië te doen. En wel in de voet van Italië, in Matera, een historisch stadje dat onder Unesco Werelderfgoed valt. Matera is in een ravijn gebouwd, wat spectaculaire grotwoningen en een bijzondere, authentieke sfeer geeft. Matera is al jaren een geliefde filmlocatie, dus wie weet loop je wel een ster tegen het lijf. Dit prachtige stadje is er eentje om te koesteren!

St. Barth’s – Caraïben

Ben je op zoek naar een exotische bestemming voor de zomer van 2019, dan is St. Barth’s wellicht het overwegen waard. Dit Caribische eiland herstelde zich razendsnel van orkaan Irma. Alle hotels, restaurants en beach bars werden in no time hersteld en gerenoveerd, en dat zal je merken; op St. Barth’s bruist het langs alle kanten! Ben je op zoek naar zon, sfeer, ontspanning en gezelligheid in alle luxe? Boek dan een vlucht en hotel naar St. Barth’s.

Santorini – Griekenland 

Santorini ken je misschien als Grieks party eiland of zag je voorbijkomen op je Instagramfeed. Ondanks dat Santorini al een tijdje zeer populair is, is de hype nog niet voorbij. Ook deze zomer is het in Santorini te doen. Naast het bouwen van een stevig feestje kan je hier ook mee op een volcano tour, is Oia een prachtig stadje om te bezoeken, en staat genieten centraal op dit paradijselijk eiland.

Samarkand – Oezbekistan

Snuif je graag een portie cultuur op tijdens je vakantie? Dan kan je in Oezbekistan je hart ophalen. Deze prachtige stad ligt aan de legendarische zijderoute waarbij het sprookje van duizend-en-één-nacht tot leven komt. Naar Oezbekistan reizen is de voorbije jaren gemakkelijker en voordeliger geworden, waardoor meer en meer mensen de pracht van Samarkand en Bukhara ontdekken. In for more? Ontdek hier nog meer pareltjes van de zijderoute.

Sri Lanka

Sri Lanka is een bijzonder vakantieland dat tal van mogelijkheden biedt. Zo vind je er prachtige goudgele stranden met geweldige surfspots, ruïnes om in te verdwalen en kan je op ontdekkingstocht in de natuur en oog in oog komen te staan met olifanten. Lonely Planet benoemde Sri Lanka als één van de top reisbestemmingen voor 2019, en wij sluiten ons daar volledig bij aan. Dit land heeft zoveel te bieden, en is ook nog eens super betaalbaar!

Heb je je keuze gemaakt waar je deze zomer naartoe op reis gaat? Boek dan snel goedkope vliegtickets, hotels of compleet verzorgde reizen bij Connections en tel af naar de zomer!

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

5 topbestemmingen voor november

November kan zo’n saaie, nietszeggende maand zijn… Het weer is kouder, dagen zijn korter ...

De onderwaterwereld van Lake Tahoe

Lake Tahoe is een gigantisch zoetwatermeer op de grens tussen Californië en Nevada, met ...

It’s up to you New York, New York

Zoiets moet Richard Koek ongeveer gedacht hebben toen hij een heel aantal jaar geleden ...

Op roadtrip door de States? Hier vind je 7 handige tips!

Staat een unieke roadtrip met een camper door de USA nog op je bucketlist? ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.