Reisplannen zijn gemaakt en tickets zijn geboekt: voilà, klaar om te gaan! Of toch bijna… Eerst nog even zien wat je allemaal moet meenemen. Naast paspoort, kledij, creditcard en tandenborstel zijn er tegenwoordig allerlei praktische travel gadgets die handig zijn om mee te nemen op je volgende trip. Wat onze favoriete reisgadgets zijn? We zetten ze voor je op een rijtje!

Packing Cubes

Packing Cubes maken het gemakkelijker om backpacks, rugzakken en koffers in te pakken. Je hieft niet telkens je rugzak volledig overhoop te halen als je iets nodig hebt en je kan met de Packing Cubes efficiënter je spullen inpakken waardoor er meer in je bagage past dan je dacht!

Oprolbare toiletzak

Of je nu veel of weinig toiletspullen en beautyproducten mee op reis neemt, een oprolbare toiletzak is voor iedereen superhandig! Met verschillende vakjes zodat je alles gemakkelijk kan ordenen en opbergen. Je vindt oprolbare toiletzakken in verschillende formaten, en van verschillende merken.  Even oprollen, je koffer in en ready to go!

Siliconen shampooflesjes

Wie kent ze niet, de navulbare plastic flesjes waarin je in de juiste hoeveelheid shampoo of zeep op het vliegtuig kan meenemen. Toch zijn er naast goedkope varianten ook siliconen varianten, zoals van Eagle Creek. Deze siliconen flesjes zijn gemakkelijk in gebruik en gaan vele reizen mee!

Electronica organizer

De gemiddelde reiziger anno 2019 neemt nogal wat elektronische snufjes mee op reis zoals tablets, gsm’s en bijhorende opladers, powerbank en andere kabeltjes. Een superhandige tip is om een aparte case hiervoor aan te schaffen, zoals de eCube van Eagle Creek. Deze organizer past perfect in je handbagage en je hebt alles bij de hand!

Opblaasbare reiskussens

Niets zo vervelend als niet kunnen slapen in een vliegtuig, op hotel of in een tentje. Om dit te voorkomen neem je best je eigen kussen mee! Zo zijn er tegenwoordig zeer comfortabele opblaasbare reis- en slaapkussens, voor in het vliegtuig of om mee te slapen. Deze reiskussens wegen niks, nemen nauwelijks ruimte in beslag en zorgen voor een goede nachtrust.

Heb jij nog tips voor handige reisgadgets? Laat het ons weten in de comments hieronder. Kan je niet wachten om op reis te gaan? Laat je dan inspireren op The Travelling Generation, het leukste online reisplatform van België, en boek vandaag nog een goedkoop vliegticket waar je maar ook heen wil gaan!

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Guadeloupe: een Frans paradijs in de Caraïben

Guadeloupe is een Frans overzees departement in de Caraïbische Zee, bestaande uit een archipel ...

Piemonte? Met de Vespa door de beste wijnstreek van Italië

De beste wijnstreek in Italië? Daar bestaat discussie over. Dat neemt niet weg dat ...

Travel Talks: de favoriete bars in Bangkok van Milan

Milan werkt als graphic designer bij Connections en heeft al heel wat mooie reizen ...

Beleef La Dolce Vita in Italië!

Italië liefhebber Ginette trok dit najaar 10 dagen door Umbrië, Toscane en Emilia-Romagna. De ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.