Welkom in de wonderlijke wereld van Instagram, het plekje op je smartphone waar fotografie en creativiteit samenkomen. Urenlang kun je hier scrollen door de eindeloze stroom van inspirerende travel accounts en prachtige reisfoto’s. The Travelling Generation wil jou graag inspireren met de meest inspirerende Instagrammers. Daarom een lijstje met 5 reizigers van Belgische bodem die je meenemen langs de mooiste plekjes op deze aardbol!

Johan Lolos – @lebackpacker

Johan Lolos raakte bekend om zijn backpackerfoto’s van Australië die hij deelde op Instagram onder de naam Le Backpacker. Zijn low budget reisavonturen bezorgden hem de status van influencer, ondertussen heeft hij al zo’n 500.000 volgers op Instagram. Zijn liefde voor reizen resulteerde onlangs ook in een boek:  ‘Peaks of Europe’ waarin hij je meeneemt op roadtrip langs de mooiste Europese landschappen. In zowel zijn boek als op Instagram toont hij niet alleen de natuurpracht, maar ook de mensen die in adembenemende decors wonen.

Coleen en Jo – @mr_and_mrs_adventure_

Coleen en Jo hebben als koppel niet alleen veel liefde voor elkaar, maar ook een grote liefde om de wereld te ontdekken. Samen trekken ze als globetrotters rond op deze aardbol, en doen ze de mooiste plekjes aan, van The Blue Lagoon in IJsland tot Death Valley in Nevada. Al hun avonturen delen ze op Instagram onder de naam Mr and Mrs Adventure. Naast de mooie plekjes die ze ontdekken geven ze je ook praktische tips mee wat maakt dat dit Belgische Instagram account een must-follow is!

View this post on Instagram

Hiking the Kasteelpoort trail at Table Mountain was by far the most exciting part of this trip! And even that it was scary to get this photo I am so happy I got it. I am an adventurous girl but it always has to be safe! * * What’s one of the scariest places you ever took a photo? * * Dress: @spell 📷: @goalsbykate * Preset: “Dreamy Sunset” [LINK IN BIO] * * #capetowntourism #visitcapetown #kasteelpoort #tablemountain #capetownetc #lovecapetown #visitsouthafrica #cityofcapetown #meetsouthafrica #thisissouthafrica #dametraveler #sheisnotlost #wearetravelgirls #femmetravel #girlsborntotravel #girlaroundworld #girlsabroad #happyZA #thetravelwomen #sidewalkerdaily #ladiesgoneglobal #girldiscoverers #globelletravels #charlieswanderings

A post shared by Charlotte Lint 💫 Dream-Travel (@charlies_wanderings) on

Charlotte Lint – @charlies_wanderings

Van tandarts naar traveller, dat is in het kort het verhaal van Charlotte Lint. Ze verruilde een goed betaalde job in het Antwerpse om van haar passie een vaste invulling in haar leven te maken: de wereld rond reizen! Met een zeer eigen, bijna dromerige stijl van fotografie is haar Instagram account een snoepje om te gaan volgen. Ben je zelf graag bezig met fotografie, volg dan ook haar account @charliespresets, en je ziet haar foto’s voor en nadat deze zijn bewerkt met Lightroom.

Charlotte de Roey & Yannick De Pauw @somsookheimwee

Bang hartje of eeuwige twijfelaar? Volg dan de reisavonturen van Charlotte en Yannick onder de naam @somsookheimwee en je zal er zeker van zijn dat er zoveel mooie plekken zijn die je graag wil bezoeken! Het koppel deelt op Instagram prachtige natuur- en sfeerfoto’s van hun reizen, op de blog vind je dan weer tips en inspiratie om er zelf op uit te trekken. Heimwee? Dacht het niet!

Niel Van Herck @tjoolaard

Niel reist regelmatig, maakt graag mooie foto’s en schrijft daar af en toe een blogartikel over. Ook hij gaat graag op zoek naar schone plekjes op deze aardbol, en reist geregeld naar minder bekende en onontdekte bestemmingen zoals Tbilisi, Oman en Siberië. Naast zijn Instagram kan je ook zijn belevenissen volgen via zijn blog waar hij je ook tips en tricks meegeeft voor je volgende reis. Tjoolaard betekent in het West-Vlaams zoiets als “doelloos ronddwalen”. Doelloos vinden wij het zeker niet, wel inspirerend!

Ben jij of ken jij nog meer inspirerende travel instagrammers? Laat het ons weten en wellicht vernoemen we jou binnenkort op The Travelling Generation. Vergeet ook zeker niet ons eigen account te volgen en te taggen: connectionsbe. Go explore Instagram!

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Beleef La Dolce Vita in Italië!

Italië liefhebber Ginette trok dit najaar 10 dagen door Umbrië, Toscane en Emilia-Romagna. De ...

Ontdek het mooie Massachusetts!

Massachusetts is een staat in het Noordoosten van Amerika, in de regio New England. ...

Alleen op reis? Dit zijn 10 topbestemmingen om heen te gaan!

Voor sommige mensen is de gedachte aan een soloreis alleen al angstaanjagend. Maar geloof ...

ARKET SUMMER 2018 TRAVEL BAGS

Nog op zoek naar een handige tas voor de komende zomervakantie? Dan moet je ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.