Terwijl de sneeuw en de vrieskou ons in de ban houdt, verwarmen we je op The Travelling Generation graag met 5 zomerse bestemmingen voor een weekje zon in februari. Zwier je flipflops en badkledij maar in je reiskoffer en spring snel op het vliegtuig naar warmere oorden… waar wacht je nog op!

#1 | Miami

“Party in the city where the heat is on. All night, on the beach till the break of dawn…” De populaire hit van The Fresh Prince verklapt waar Miami voor staat: een zonovergoten reisbestemming waar je heerlijk kan luieren aan het strand maar je ook kan storten in het dynamische en bruisende stadsleven. Welcome to Miami!

#2 | Oman

Oman is een van de nieuwste reisbestemmingen van Connections en hoeft zeker niet onder te doen voor zijn grotere broertjes Abu Dhabi of Dubai. Oman is een zonnige reisbestemming waar heel wat te beleven valt. Zo zijn Zighy Bay en Sur mooie plaatsen om strandtochten te maken en vind je in Muscat prachtige cultuur en verfijning.

#3 | Andalusië

Andalusië is de meest zuidelijke provincie van Spanje en een van de weinige bestemmingen op het Europese vasteland waar je de winterzon kan opzoeken in februari. De warme winden uit Noord-Afrika zorgen hier voor een subtropisch microklimaat met 320 (!) dagen zon per jaar en milde temperaturen. Of je nu een citytrip boekt naar Sevilla of Málaga, of een strandvakantie in Marbella, de winterzon zal hier zeker op je snoet schijnen!

#4 | Cabo Verde

Op slechts 6 uurtjes vliegen van Brussel kan je op Cabo Verde gaan zonnebaden in februari aan de Atlantische Oceaan. De witte zandstranden, kleurrijke dorpjes en prachtige wandelmogelijkheden verleiden veel Europeanen tot een tropische vakantie tijdens de koude wintermaanden. Cabo Verde is absoluut een tropisch paradijsje!

#5 | Marrakech

Met een prachtig stadscentrum, een kleurrijke uitstraling en een indrukwekkende geschiedenis is Marrakech een betoverende stad te noemen. Daarnaast lijkt deze Koningsstad op alle vlakken te boomen door de komst van talloze hippe hotspots zoals je hier kan lezen. En met een gemiddelde temperatuur van 20°C is Marrakech een prima stad om in februari te ontdekken tijdens een citytrip.

Boek nu goedkope vliegtickets, een last minute of een compleet verzorgde reis naar een van bovenstaande zomerse reisbestemmingen op Connections.be en geniet deze februari nog van de winterzon!

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.