Citytrip Parijs gepland? Dan is die zonet nog een stuk stijlvoller geworden. Vanaf de herfst van 2019 krijgt het interieur van alle Thalystreinen namelijk een grondige facelift. Onze reporter Jan kreeg alvast een eerste voorsmaakje van het nieuwe design.

Thalys: made in Belgium

“Voor het nieuwe interieur van haar treinen sloeg Thalys de handen in elkaar met Belgisch ontwerper Axel Enthoven. En het resultaat mag er zijn. De hoogwaardige materialen en uitzonderlijk kwalitatieve afwerking zorgen voor een uniek reiscomfort. Ook de bar-ruimte werd volledig onder handen genomen. Bovendien weet Thalys perfect welke elementen wél te behouden, want de hoofdkleur, die blijft gewoon Thalysrood.”

Thalys: groener dan ooit

“Een groot pluspunt van de nieuwe treinen is dat Thalys heel wat maatregelen heeft getroffen om de impact op het milieu verder te verkleinen. De nieuwe Thalys is uitgerust met milieuvriendelijke toiletten en de klassieke verlichting werd vervangen door LED-lampen. Plus, hij is ook een stuk slimmer: het sfeerlicht wordt afgesteld op het tijdstip van de dag, de nieuwe zetels bieden naast stopcontacten ook USB-poorten en de treinen werden uitgerust met slimme informatieschermen.”

Mooier, groener én flexibeler reizen? Ik ben alvast fan!

Thalys: extra comfortabel

“Door het nieuwe ontwerp ontstaan er volgens Thalys 7,5% meer zitplaatsen. En dat maakt echt het verschil. Elke coupé heeft daardoor meer ruimte voor bagage én dankzij het moderne, slanke design van de nieuwe zetels kreeg ook de alom geprezen
Thalys-beenruimte nog een extra duwtje in de rug.
In een sportieve bui? In elk treinstel zal voortaan ook plaats zijn voor twee fietsen. Mooier, groener én flexibeler? Ik ben alvast fan!”

Boek hier je tickets naar romantisch Parijs met Thalys!

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

De parken van New York? De reis meer dan waard!

Central Park is waarschijnlijk het eerste park dat je te binnen schiet als je ...

7 bijzondere hotspots in Marrakech

Houd je van zon, lekker eten, verwend worden in spa’s, shoppen en fotografie? Dan ...

7 handige reisapps

Op reis zonder je smartphone? Geen optie! Deconnecteren allemaal goed en wel, maar je ...

Namibia Explorer door de ogen van Ann-Sophie Leroy

The Travelling Generation is een community en we hebben dan ook niets liever dan ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.