Op zoek naar een echte droombestemming? Dan is Sint Maarten de perfecte keuze!
Het eiland in de Caraïbische Zee verrast met heel wat indrukwekkende highlights: parelwitte stranden, de beste restaurants, een breed watersportaanbod én schitterende natuur. Benieuwd? Connections neemt je mee op een droomreis naar één van de mooiste eilanden ter wereld: Sint Maarten!

Culinair genieten op de Caraïben

Sint Maarten staat bekend als dé culinaire hoofdstad van de Caraïben. De unieke mix van culturen komt terug in de gevarieerde menukaarten van de vele restaurants op het eiland: van traditioneel tot haute cuisine en van klassiek Frans tot verrassend internationaal. De specialiteiten op het eiland bevatten vooral verse vis en schaaldieren. Echt eten als een local? Vergeet dan zeker niet mee te doen aan een strandbarbecue of een heerlijke guavaberry-cocktail te drinken in één van de vele beach bars.

Watersport op elk niveau

Dankzij de strategische ligging in de Caraïbische Zee is Sint Maarten een echt paradijs voor watersportliefhebbers. Van duiken, snorkelen, kajakken en zeilen tot surfen, waterskiën, jetskiën en diepzeevissen: elke baai van Sint Maarten heeft zijn eigen uitdagingen. Zowel voor beginners als gevorderden. Onze aanraders? Ga zeker eens snorkelen aan Dawn Beach, Little Bay, Creole Rock, Baie Rouge of Pinel Island!

Natuur en avontuur op Sint Maarten

Sint Maarten telt maar liefst 37 paradijselijke zandstranden, elk met een eigen karakter. Voor liefhebbers van natuur is Pinel Island in het Noord-Oosten een echte aanrader. Vanuit Cul de Sac brengt de veerboot je in amper vijf minuten naar dit beeldschone natuurgebied met tropische stranden. Ideaal voor een dagje heerlijk luieren. Mag het iets actiever? Op Sint Maarten vind je sinds kort ook de steilste zipline ter wereld. De moeite waard voor echte avonturiers!

Sint Maarten is het hele jaar door een ideale vakantiebestemming. Plan snel online
je trip via vakantiesintmaarten.nl of ga langs bij één van onze 33 Travel Shops!

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Uzebekistan: Zijdezacht van Tashkent over Samarkand naar Buchara

ZIN IN EEN SPROOKJE DAT DAN MISSCHIEN WEL GEEN 1001 NACHTEN ZAL DUREN, MAAR ...

Perfect tijdens de herfst? Belgrado!

Al plannen aan het smeden voor een citytrip in de herfst? Dat begrijpen we ...

De mooiste stranden, verrassend dichtbij

Verlang jij ook al naar zon, zee en strand? En dan het liefst een ...

7 handige reisapps

Op reis zonder je smartphone? Geen optie! Deconnecteren allemaal goed en wel, maar je ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.