Op zoek naar een rondreis door Zuid- of Centraal-Amerika? Wij gidsen je met plezier door het Latijns-Amerikaanse continent. Ga mee op een wervelende trip naar bekende bestemmingen als Costa Rica, Mexico, Brazilië, Peru en Argentinië of ontdek de verborgen pracht van de minder betreden paden in Bolivia, El Salvador en Guyana. Onze partner Cosmic Travel is gespecialiseerd in Latijns-Amerika en biedt voor ieder wat wils: van studenten tot families met kinderen, rolstoelers en VIP’s. Wij lichten alvast 2 compleet verschillende topbestemmingen uit: Bolivia en Costa Rica.

Bolivia: Het dak van de wereld

“Bolivia ligt uitgestrekt over bergketens op 4.000 meter boven de zeespiegel. De bijnaam ‘dak van de wereld’ dankt het land aan de unieke sfeer van de weidse hoogvlakte. Bolivia is als een mini- versie van onze planeet: van de dichte jungle in het Amazonegebied tot aan de eeuwige sneeuw in het Andesgebergte kom je alle mogelijke natuurpracht tegen. Door de avontuurlijke vibe is Bolivia geen voor de hand liggende bestemming en net daarom zit er aan rondreizen vaak een hoger prijskaartje vast. Toch is het land met zijn Reserva Nacional de Fauna Andina Eduardo Abaroa natuurreservaat, indrukwekkende hoogvlaktes en unieke zoutvlaktes één van dé toppers van Zuid-Amerika.”

Costa Rica: La Pura Vida

“Costa Rica – het paradijselijke land van la pura vida of ‘het pure leven’ – bevindt zich intussen aan het andere eind van het spectrum. 25 jaar geleden dachten mensen nog dat Costa Rica naast de Costa Brava lag, maar inmiddels is het een populaire bestemming voor zowel ervaren als minder ervaren reizigers. Net door die stijgende populariteit is Costa Rica de voorbije jaren een stuk toegankelijker en budgetvriendelijker geworden. Afhankelijk van de vluchtprijs vind je al prachtige rondreizen inclusief vluchten vanaf €1.500 per persoon. De ware schat van Costa Rica is haar natuurlijke rijkdom. Het tropische land is gelegen in een oase vol schitterende natuur en is langs 2 flanken afgebakend door prachtige zandstranden. Het aanbod activiteiten op Costa Rica is groot. Daarom werken we bij Cosmic Travel met een specialist die het land vanbinnen en vanbuiten kent en die ervoor zorgt dat je zeker de mooiste highlights te zien krijgt.”

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

5x glamping in de USA!

Glamping, oftewel glamorous camping. Voor mensen die graag willen kamperen maar ook het comfort ...

5 must visit bestemmingen in 2018 volgens TripAdvisor

TripAdvisor is natuurlijk een gekende naam in de reiswereld en een kei als het ...

Cubaanse rum: een stukje geschiedenis

Vergeet gin-tonic, ga eens voor rum! Rum is al heel wat jaren populair en ...

De onderwaterwereld van Lake Tahoe

Lake Tahoe is een gigantisch zoetwatermeer op de grens tussen Californië en Nevada, met ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.