Leicester City FC is een Engelse voetbalclub, opgericht in 1884. De club speelt zijn thuiswedstrijden in het King Power Stadium. Leicester city is een relatief onbekende Engelse club. Niet zo vreemd, want de club verhuist telkens tussen de 1e en de 2e divisie van het land. Elke keer als de ploeg weer mag promoveren, duurt het succes niet lang aangezien ze altijd degraderen tegen het einde van het seizoen. Toen de club echter in 2016 opnieuw promoveerde gebeurde er iets bijzonders. Tegen alle verwachtingen in kroonde het bescheiden Leicester City FC zich tot winnaar van de Premier League! Het script van dit Leicester City sprookje is een prachtig scenario voor een Hollywoodfilm. De ploeg, die werd gecoacht door Claudio Ranieri, stond symbool voor de underdog die tegen alle kansen in kampioen werd. Het versloeg absolute toppers als Liverpool en Manchester United. Iets wat niemand zag aankomen. Er ging een beweging van sympathie door het land heen. Helaas duurde het sprookje maar één seizoen. Hoewel Leicester City nog in de premier league zit, blijven resultaten voor een nieuwe titelstrijd uit.

Wil je echter een voetbalmatch bijwonen van clubs als Manchester United, Manchester City of Liverpool? Bekijk dan Connections’ aanbod van Football Breaks, dat is vlucht + hotel + ticket voor een avondje sfeer en voetbalbeleving die je nergens anders zult vinden!

Wil jij een voetbalwedstrijd uit de Premier League bijwonen?

Kijk dan eens naar het aanbod van Football Breaks van Connections en Eleven Sports. Bij deze Football Breaks zitten vlucht, accommodatie en toegangstickets voor de match van jouw keuze inbegrepen. Enige dat jij moet meebrengen is je luidkeelshuid om je favoriete ploeg aan te moedigen!

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

De zijderoute verkennen: 7 handige tips & tricks

RECENT PAKTEN ZE BIJ CONNECTIONS UIT MET DE PARELS VAN DE ZIJDEROUTE. WE NEMEN ...

5 plaatsen die je moet gezien hebben in 2018

Nog geen concrete reisplannen voor 2018. Geen nood, wij zijn er om je inspiratie ...

De onderwaterwereld van Lake Tahoe

Lake Tahoe is een gigantisch zoetwatermeer op de grens tussen Californië en Nevada, met ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.