Hoe tof is het om mooie reisverhalen en insider tips te lezen van de reisspecialisten en klanten van Connections? We are #thetravellinggeneration and we just love it! Onder de naam Travel Talks delen we op dit platform dan ook graag reisinspiratie, fotoverslagen en tips van de reislustige medemens. Dit keer neemt Jeroen Turelinckx van Travel Shop Antwerpen je graag mee naar Zuid-Afrika. Hieronder deelt hij 2 must-visits die je ook kan teruglezen op zijn reisblog Street Pulse.

#1: Giraffen spotten

Toen ik vanuit Brussel op weg was naar Zuid-Afrika, waren er twee dingen waar ik het meest naar uitkeek. Allereerst om giraffen te spotten tijdens een safari. Op de een of andere reden heb ik een fascinatie voor hun sierlijke bewegingen en tegelijkertijd de onhandige manier waarmee ze water drinken uit een meertje. Of ik giraffen gezien heb? Jazeker, net als andere prachtige wildlife dieren. Op safari gaan is dan ook een must om te doen wanneer je in Zuid-Afrika bent.

#2: Lion’s Head

Het tweede waar ik me het meest op verheugde was het zien van Lion’s Head. De piek van deze iconische berg in Kaapstad creëert een dramatische achtergrond voor Kaapstad en is onderdeel van het Nationaal park Tafelberg. Of je het uitzicht nu vastlegt door de lens van een camera op Signal Hill of door de ogen van een drone, er is iets aan de Lion’s Head dat je verliefd zal maken op deze berg.

Ik hoop snel terug te komen voor een tweede, meer diepgaande ontmoeting met Zuid-Afrika. Maar alleen al deze 2 must-visits zijn essentieel voor een bijzondere reis door een van de mooiste landen van het Zuidelijk halfrond.

Wil je ook op reis naar Zuid-Afrika?

Ontdek Connections’ aanbod van rondreizen door Zuid-Afrika waarbij je het indrukwekkende Kaapstad, Swaziland, Oudtshoorn en het bekende Kruger nationaal park bezoekt. Of boek een goedkoop vliegticket naar Zuid-Afrika en stippel zelf je rondreis uit! Go explore South-Africa!

Beeld en tekst: Jeroen Turelinckx

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Bewonder wilde dieren in IJsland

Reuzen van onze oceaan spotten Waar je het beste walvissen kan bekijken? In het ...

Dompel je onder in de smaken van Peru

Op zoek naar een minder bekende, maar overheerlijke wereldkeuken? Waag je dan zeker eens ...

5 hippe zomerbars in Europa die je moet bezoeken

Eindelijk, het is zomer! Tijd om de short en zonnecrème uit te halen, je ...

Travel Talks: op stap met Sara in Cambodja

Hoe tof is het om mooie reisverhalen en insider tips te lezen van de ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.