Een stad die je hart zal veroveren, als je ervoor open staat. Laat je niet misleiden door zijn ruige uiterlijk, de stad heeft een peperkoeken hartje. Cafés en restaurants zien er niet altijd even hip uit maar stap toch even binnen en geniet van het goddelijke eten dat in overvloed aanwezig is. Want ja, in Tel Aviv vind je alles wat je hartje (of je maag) begeert. Een niet al te fraai ingepakt cadeau maar wel met een inhoud van onschatbare waarde!

Old Jaffa

De oude haven van Tel Aviv werd flink gerenoveerd en is klaar om je in een historische stijl te ontvangen. Ga vooral ‘s avonds eens op pad in de kronkelende straatjes van Old Jaffa, de oude binnenstad. De sfeer is er buitengewoon en bijzonder. Begeef je langs de verschillende terrasjes die bij zonsondergang overal opduiken. Geniet van een heerlijk glas versgeperst vruchtensap of een bord overheerlijke shakshuka.

Banana Beach

Genieten aan het strand van Tel Aviv? Maak je keuze tussen de 15 stranden die de stad te bieden heeft. Wij geven je alvast een voorzet met Banana Beach, een van de populairste stranden van Tel Aviv. Een dagje met de voeten in het zand, genieten van een cocktail en lokale lekkernijen. Er valt altijd wel iets te beleven op dit strand, van muziek tot dans. Ga en geniet van deze warme en uitgelaten sfeer!

Hayarkon Park

Ook wel het Israëlische Central Park genoemd. Terecht? Dat laten we in het midden, maar spectaculair is het zeker en vast. Maak een wandeling in deze prachtige uitgestrekte groene omgeving. Bezoek de beesten in de dierentuin of dobber rond met de pedalo op een van de vele meren. Breng een bezoekje aan de botanische tuinen of zoek afkoeling in het waterpretpark van Hayarkon Park. Je dag vliegt zo voorbij.

Logeren in Tel Aviv

Het kan een prijzige bedoeling worden, logeren in Tel Aviv, zeker in de moderne en trendy wijken. Kijk vooral uit naar de iets kleinere en hippere hotels. Zo is er bijvoorbeeld Hotel Montefiore, dit prachtige boutique hotel doet je al je zorgen vergeten. En lekker eten? Daar hoeven we je in deze stad geen tips voor te geven. Het goddelijke eten vliegt er om je oren!

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Zomer in New York! 5 minder voor de hand liggende activiteiten!

Natuurlijk kun je gaan picknicken in Central Park, een tochtje met de fiets ondernemen ...

Hidden Gem Zuid-Afrika: Addo Elephant Park

Dat Zuid-Afrika een tot de verbeelding sprekend en fantastisch land is, daar hoeven we ...

Ontdek het Wilde Westen in Wyoming

Met net iets meer dan een half miljoen inwoners en een oppervlakte van 253.000 ...

In alle luxe varen op de Japanse binnenwateren

Natuurlijk kan je je wentelen in de luxe van een fenomenaal hotel, maar waarom ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.