Hoe tof is het om insider tips te lezen van de reisspecialisten, tour guides en klanten van Connections? Niet alleen op dit platform vind je de mooiste plekjes op deze aardbol en tips van de reislustige medemens… Ook op Instagram kan je terecht voor een stevige portie reisinspiratie! Zoek maar eens op de hashtags #thetravellinggeneration en #connectionsbe en je zal zien, er gaat een wereld voor je open!

Wanna be featured?

Lijkt het je tof om je eigen reisfoto’s eens terug te zien op het Instagram account van Connections? Tag ons dan (@connectionsbe) of plaats #thetravellinggeneration of #connectionsbe onder je mooiste vakantiekiekjes!

Let’s explore the world outside your feed!

Ben je geïnspireerd om zelf op reis te gaan? Neem dan eens een kijkje op onze website voor goedkope vliegtickets naar alle uithoeken van de wereld, onze rondreizen en de beste hotels en accommodaties aan scherpe prijzen.

Kom je er zelf niet aan uit, en kan je wel wat advies gebruiken? Bezoek dan een van onze Travel Shops, onze travel consultants helpen je graag verder. Go explore!

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

MEET LOÏC VAN IMPE

Moeten we Loïc Van Impe nog aan je voorstellen? Deze kerel brak door met ...

Bewonder wilde dieren in IJsland

Reuzen van onze oceaan spotten Waar je het beste walvissen kan bekijken? In het ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.