Hoe tof is het om mooie reisverhalen en insider tips te lezen van de reisspecialisten en klanten van Connections? Onder de naam Travel Talks delen we op dit platform dan ook graag reisinspiratie, fotoverslagen en tips van de reislustige medemens. Dit keer is het de beurt aan Caroline Baelus van de Travel Shop in Antwerpen die met een groep collega’s van Connections op famtrip naar Zuid-Afrika is gegaan.

Van citylife tot wildlife en heerlijk eten, Zuid-Afrika is een land waar je volgens de fam trippers nooit genoeg van krijgt en bij elk bezoek weer iets nieuws ontdekt!

Zuid-afrika, een veelzijdig land waar je alles kan terugvinden naar wat je specifiek zoekt in een reis. Van city life tot wildlife safari’s, van de beste wereldkeuken tot adembenemende uitzichten. Tijdens onze famtrip heb ik het geluk gehad dit mooie land te mogen ontdekken.

In Johannesburg hebben we ontzettend lekker gegeten in restaurant CHE argentina grill en hebben we een fietstocht door de townships gemaakt wat bij mij een sterke indruk heeft achtergelaten.

Op verkenning tijdens de wildlife safari’s: dit was een onvergetelijke ervaring, rijden door een kudde olifanten, benaderd worden door een leeuw, dit is Afrika! Afsluiten deden we met de prachtige Panoramaroute.

Wil jij ook op reis naar het veelzijdige Zuid-Afrika?

Ontdek dan het ruime aanbod van rondreizen naar Zuid-Afrika en goedkope vliegtickets naar Kaapstad en Johannesburg.

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Travel Talks: Milan’s Trip to Bali!

Milan Pieteraerents werkt als graphic designer bij Connections en heeft al heel wat mooie ...

Hotspots om spiritueel Bali te beleven?

Azië en spiritualiteit zijn nauw met elkaar verbonden. We worden collectief zen, kijken op ...

Ga jij ook voor een kimono?

Kimono’s, je kent ze vast wel. Deze typische Japanse kledingstukken zijn niet enkel uiterst ...

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.