TASTE EUROPE

La Bella Italia

Met de Vespa door Italië? Met Connections kan het, meer nog we hebben ook een FIAT 500 als alternatief. We selecteerden 7 regio’s, een heel aantal leuke hotels en roadtrips. Wil jij met de wind in de haren Italië verkennen? Grijp dan nu je kans. Puglia, Piemonte of Toscane, het zijn maar enkele van de mogelijkheden. Indien je je trip in april boekt, krijg je de 2de Vespa gratis bij!

Ontdek alle trips op de webpagina van Connections.

vanaf € 389

COLOURS OF ASIA

Highlights Japan: Essentials met een extraatje

Dit reisprogramma brengt je naar de twee bekendste metropolissen Tokyo en Kyoto, naar Hakone nabij de beroemde Mount Fuji en naar de historische steden Hiroshima en Osaka. Heden en verleden, oorlog en kunst wisselen elkaar als thema’s af. Van de glitter van Tokyo reis je naar de natuurpracht van Hakone en Mount Fuji, de authenticiteit en tempels van Kyoto, de herdenking van WO II in Hiroshima, het kunstopenluchtmuseum op het eiland Naoshima en de feodale kastelen van Osaka. Een prachtig en verrijkend boeket van impressies

vanaf € 1.749

Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

THE TRAVELLING GENERATION will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.